POLL: De films in de zomer van 2019

POLL: De films in de zomer van 2019

Naar welke blockbusters kijk jij volgende zomer?

Met films als Avengers: Infinity War, Deadpool 2 en Solo: A Star Wars Story is de filmzomer van 2018 helemaal afgetrapt. En we hebben met titels als The Incredibles 2, Jurassic World: Fallen Kingdom en Mission: Impossible - Fallout een aantal enorme kaskrakers voor de boeg. Maar hoe ziet de zomer er volgend jaar uit? Met deze POLL de vraag naar welke 2019 zomerfilm jij het meest uitkijkt!

In de zomer van 2019 hebben we een aantal potentiele miljardentitels. De grootste kraker lijkt Avengers 4 te gaan worden, de film die de filmzomer ook aftrapt. Daarna volgen nog event-films als Aladdin, Men in Black 4, Toy Story 4, Spider-Man: Homecoming 2, The Lion King en de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw. Kleinere, maar zeker niet minder interessante titels zijn John Wick: Chapter 3, de Elthon John-biopic Rocketman en Once Upon a Time in Hollywood.

De filmzomer duurt ieder jaar van mei tot en met augustus. Afgelopen maand werden titels als Transformers 6 en The Six Billion Dollar Man geschrapt voor de zomer van 2019 en werd Godzilla: King of the Monsters juist naar de zomer verplaatst. Er worden nog meer aanpassingen verwacht, maar het merendeel van de titels zal gewoon verschijnen. Een aantal titels staat vermeld met de Noord-Amerikaanse verschijningsdatum.

Mocht je nog titels missen, dan kun je dit kwijt op de gebruikelijke plaats! Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair