Gal Gadot naast Dwayne Johnson in komische actiethriller 'Red Notice'

Gal Gadot naast Dwayne Johnson in komische actiethriller 'Red Notice'

Over een Interpol-agent die de jacht opent op de meest gezochte kunstdief.

Dwayne Johnson is niet meer langer de enige hoofdrolspeler in het eerder bekendgemaakte Red Notice. De film van regisseur Rawson Marshall Thurber, omschreven als een komische actiethriller, heeft nu beroep gedaan op Wonder Woman-actrice Gal Gadot. De twee acteurs waren eerder in Fast Five en Furious Six te zien.

Thurber zal filmen naar een scenario dat hijzelf geschreven heeft. Volgens ingewijden gaat het om een zeer origineel idee, daarom heeft Universal Pictures er ook aardig wat miljoen dollars voor neergelegd om het project te verwezenlijken. Zo zal Johnson een loonstrookje van $ 22 miljoen ontvangen en krijgt Thurber $ 125 miljoen om Red Notice te maken. Momenteel voert Legendary Pictures gesprekken met Universal om samen te produceren.

Bekijk de afbeeldingHet verhaal van Red Notice wordt nog geheimgehouden. Wel weten we dat Johnson optreedt als een Interpol-agent die de meest gezochte kunstdief in de wereld tracht in te rekenen. Gadot's personage is ook nauw betrokken in de wereld van kunst, overigens is ze briljant en mysterieus. Daarnaast bevat de actiethriller niet twee hoofdrolspelers, maar drie. De nieuwe naam moet nog worden onthuld - er wordt naar een mannelijke acteur gezocht.

De opnames van de film moeten begin april 2019 van start gaan in Europa. Het is de bedoeling dat Universal het eindproduct 12 juni 2020 in de bioscopen uitbrengt. Gadot is momenteel bezig met het filmen van Wonder Woman 2 en Johnson met Jungle Cruise. De laatstgenoemde acteur heeft inmiddels al twee keer met regisseur Thurber gewerkt. Namelijk aan Central Intelligence en het binnenkort verschijnende Skyscraper.

NieuwsFilm

meest populair