Samuel L. Jackson NIET in Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

Samuel L. Jackson NIET in Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

En dit zou opvallend zijn!

Het lijkt er verdacht veel op dat Samuel L. Jackson niet te zien zal zijn in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. En dit zou opvallend zijn. De acteur was namelijk in zijn laatste drie films te zien en miste slechts twee van Tarantino's acht geregisseerde films.

Tijdens zijn promotietour voor Incredibles 2 sprak Jackson met CinemaBlend. Zij vroegen de acteur of hij betrokken is bij Once Upon a Time in Hollywood. Jackson ontkende: "Nee, ik ben bezig met Captain Marvel en behoorlijk afgeschermd van de buitenwereld. Ik heb geen idee - ik heb gewoon niet van hem gehoord."

Jackson was te zien in Tarantino's Pulp Fiction (1994), Jackie Brown (1997), Kill Bill (2003/2004), Inglourious Basterds (2009), Django Unchained (2012) en The Hateful Eight (2015). Hij miste alleen Reservoir Dogs (1992) en Death Proof (2007). De kans dat hij alsnog wordt aangetrokken lijkt klein, aangezien de grootste namen ondertussen zijn onthuld, met Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino en nog vele anderen!

De opnames voor Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood starten naar verluidt deze maand. Op 8 augustus 2018 is de premièredag voor het Nederlandse publiek.



NieuwsFilm

meest populair