Featured

De topfilms die in juli op Netflix verschijnen

We hebben alvast een stuk of dertien titels voor je!

door Jim Pedd om 22:35 in Featured
Elke maand komt Netflix met tientallen nieuwe films en series. Vandaag hebben we voor jullie een vooruitblik op de grootste nieuwe films die naar het online streamingkanaal komen in maart. Het zijn uiteraard niet alle films, maar wel de films die Netflix zelf al wilde uitlichten.

The Fast and the Furious franchise (1 juli)
Regie: Rob Cohen | Cast: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster | Bekijk de trailer
Acht films verschenen er tot nu toe in de reeks, waarvan Netflix ze allemaal online gaat zetten op 1 juli. Kortom: dat wordt heel wat raceplezier, en eigenlijk ook een amusante kijkervaring. Want waar de films ooit begonnen als heist-films, draaien ze nu om familie, en hoe geprobeerd wordt de wereld voor het ergste te behoeden. Ook mooi wordt het om te zien hoe Dominic Toretto van crimineel tot held verandert.


Romeo + Juliet (1 juli)
Regie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Claire Danes, John Leguizamo, Harold Perrineau | Bekijk de trailer
Het is een van de films waaraan Leonardo DiCaprio zijn imago als mooiboy te danken heeft. En gek is dat niet, als je kijkt naar deze gelikte verfilming van het klassieke verhaal van William Shakespeare. Romeo Mantague en Juliet Capulet worden, ondanks een rivaliteit tussen hun families, verliefd op elkaar. En liefde die verdoemd is tot een tragisch einde.


Misfit (1 juli)
Regie: Erwin van den Eshof | Cast: Djamila, Bente Fokkens, Niek Roozen, Jolijn Henneman| Bekijk de trailer
Julia had alles op school in de Verenigde Staten. Maar als ze naar Nederland verhuist, blijkt ze een buitenbeentje te zijn. Deze kinderfilm is zeer geschikt voor de kleinste kijker en laat zien hoe het is om door de populairste meiden van school gepest te worden. Maar ook hoe je dat gewoon even omkeert.


Sweet Virginia (1 juli)
Regie: Jamie M. Dagg | Cast: Jon Bernthal, Imogen Poots, Christopher Abbott, Rosemarie DeWitt | Bekijk de trailer
Sam is een moteleigenaar, die in Virginia resideert. De laatste tijd worden er moorden gepleegd in het stadje, een feit waar hij natuurlijk heel erg van schrikt. Maar al snel komt hij erachter een vriendschap te hebben opgebouwd met niemand minder dan de dader, die in zijn hotel verblijft.


Meester Kikker (1 juli)
Regie: Anna van der Heide | Cast: Yenthe Bos, Wine Dierickx, Paul Kooij, Bianca Krijgsman | Bekijk de trailer
Wie is er niet opgegroeid met de boeken van Paul van Loon? Deze klassieker, Meester Kikker, komt begin juli naar Netflix. Centraal staat de meester, die soms in een kikker verandert. Iets dat hij behoorlijk geheim heeft kunnen houden, tot de nieuwsgierige Julie achter zijn geheim komt. En dat vormt het begin van een hilarisch avontuur.


Battleship (6 juli)
Regie: Peter Berg | Cast: Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Rihanna, Brooklyn Decker | Bekijk de trailer
We kennen allemaal het spel Zeeslag wel. Deze film, van het brein van Michael Bay (die hem produceerde), laat zien dat een internationale vloot het op moet nemen tegen een armada van buitenaardse wezens. Een strijd die ze niet zomaar opgeven en die ook bepaald niet zonder slag of stoot gaat...


The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (6 juli)
Regie: Jody Hill | Cast: Josh Brolin, Carrie Coon, Danny R. McBride, Scoot McNairy | Bekijk de trailer
Netflix Original met een hoofdrol voor Josh Brolin. De acteur speelt de rol van Buck Ferguson, een jager, die er samen met zijn vertrouwde cameraman Don op uittrekt om in een episch weekend zijn band met zijn zoon te versterken. Het zorgt voor bijzondere inzichten en ook wat opmerkelijke momenten.


How It Ends (13 juli)
Regie: David M. Rosenthal | Cast: Theo James, Forest Whitaker, Katerina Graham, Kerry Bishé | Bekijk de trailer
Nog een Netflix Original. In deze film eindigt de wereld, net op het moment dat Will Reacher met zijn schoonvader op werkbezoek in Milwaukee is. Tijdens dat bezoek vallen alle elektrische netwerken van de Verenigde Staten uit en breken er overal branden uit. Will heeft geen idee wat er aan de hand is, maar één ding is zeker: hij moet zijn zwangere vrouw in Seattle redden, want die is helemaal alleen.


Breakfast at Tiffany's (15 juli)
Regie: Blake Edwards | Cast: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen | Bekijk de trailer
Audrey Hepburn. Need we say more? Afijn, iedereen kent de klassieker wel. Centraal staat Holly Golightly, een dame die de ene dag haar huis vol met vrienden heeft en de andere dag compleet alleen rondhangt. Paul Varjak raakt door haar geïntrigeerd en we zien een kleine obsessie ontstaan. Met glansrol voor - ja we zeggen het nog eens - Audrey Hepburn.


Father of the Year (20 juli)
Regie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Nat Faxon, Joey Bragg, Matt Shively | Helaas geen trailer beschikbaar
Twee jonge mannen zijn net afgestudeerd. Ze debatteren over de vraag wiens vader zou winnen in een vuistgevecht. Een vraag die snel minder hypothetisch wordt dan beiden zouden willen...


El aviso (24 juli)
Regie: Daniel Calparsoro | Cast: Raúl Arévalo, Aura Garrido, Hugo Arbues, Belén Cuesta | Bekijk de trailer
Nico is een tienjarige knul die op een dag een dreigbrief in de bus krijgt. Nu is zijn leven in gevaar. Althans, dat denkt hijzelf, maar niemand gelooft hem. Hoewel, op één persoon na, maar die kent hij niet.


Extinction (27 juli)
Regie: Ben Young | Cast: Lizzy Caplan, Mike Colter, Michael Peña, Israel Broussard | Helaas is er geen trailer beschikbaar
Een man droomt er continu van dat hij zijn familie verliest. Op een dag dreigt die nachtmerrie in werkelijkheid te veranderen, als buitenaardse wezens de Aarde aanvallen en vastberaden lijken om alle mensen uit te roeien. Tegen die achtergrond ontdekt de man dat hij het in zich heeft om zijn gezin te beschermen.


The Bleeding Edge (27 juli)
Regie: Kirby Dick | Helaas is er geen trailer beschikbaar
Filmmakers Kirby Dick en Amy Ziering kijken naar de industrie van medische apparaten, die in 2018 maar liefst 400 miljard dollar waard is. Een markt die niet goed gereguleerd is, vol coverups zit vanuit de industrie en gedreven wordt door perverse prikkels. Een industrie die mensen ook in gevaar brengt.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik ben opgegroeid met de boeken van Paul van Loon maar Meester Kikker zegt mij niks. Zal idd wel een topfilm zijn.

Rutherford

Avatar

Filmtotaal heeft toch wel een rare definitie van topfilm. Battleship is enkel genietbaar met de nodige dosis alcohol.

John Wayne

Avatar

Wat films betreft een redelijk zwakke maand. De F&F films hebben al eerder op Netflix gestaan (deel 8 nog niet). Breakfast at Tiffany's is wel een mooie classic. Maar wederom schittert het Disney aanbod van na 2016 door afwezigheid.

Frietgezicht

Avatar

@ Rutherford, mwah, het is altijd Jim die de lijsten maakt dus 1 persoon en niet FT zelf. Ik hoop voor hem maar dat hij verplicht is zo'n lijstje samen te stellen anders heeft hij een apart smaakje ja.

Decepticon

Avatar

Battleship is een topfilm, beter dan de helft van de Transformers films. De blu-ray is elke keer een genot om te kijken.

Die Sweet Virginia klinkt interessant, die ga ik een keer checken.

benjamin

Avatar

Battleship is nu toch niet direct wat ik een topper zou noemen en bij die Misfit-film heb ik toch ook wat vraagtekens om eerlijk te zijn.

Jim

Avatar

@Friet: krijg gewoon een lijst van Netflix toegestuurd en die plaats ik

nieuwslaatste nieuws

meest populair