Kevin Feige over 'Doctor Strange 2' en Marvels release-strategie

Kevin Feige over 'Doctor Strange 2' en Marvels release-strategie

We kunnen zo goed als zeker rekenen op een nieuw solo-avontuur van de Sorcerer Supreme.

Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, heeft bevestigd dat er plannen zijn voor Doctor Strange 2. Tijdens een gesprek met Cinema Blend dat onderdeel uitmaakte van de persronde rondom Ant-Man and the Wasp, liet Feige doorschemeren dat we een nieuwe solofilm over de Sorcerer Supreme zullen krijgen. Hij zei er het volgende over:

"Weet je, wanneer we een nieuwe Doctor Strange-film maken, die er zeker gaat komen, zal die een aantal jaren na de eerste film afspelen. Hij had natuurlijk ook een grote rol in Infinity War."

Benedict Cumberbatch heeft de rol dusver drie keer gespeeld: in Doctor Strange, Thor Ragnarok en Avengers: Infinity War. Volgend jaar zien we hem uiteraard ook in het vervolg op de laatstgenoemde film.

Tijdens hetzelfde interview sprak Feige zich ook uit over de toekomstige release-strategie van Marvel Studios:

"Een van de redenen dat we hebben uitgebreid tot drie films per jaar, is dat we ervoor kunnen zorgen dat er snel vervolgen komen op de films waar mensen enthousiast over waren. Het is natuurlijk ook leuk om films te maken over personages waar nooit iemand van heeft gehoord. Marvel-liefhebbers staat nog een hoop moois te wachten."

Ant-Man and the Wasp draait vanaf 16 juli a.s. in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair