Opnames 'Captain Marvel' afgerond!

Opnames 'Captain Marvel' afgerond!

Nog maar een paar maanden en dan stormt de krachtigste MCU-held de bioscopen in.

De opnames van Captain Marvel zijn afgerond! Dat laat actrice Brie Larson op Twitter weten met een foto. De opnames begonnen afgelopen maart en duurden dus helemaal niet zo extreem lang. Verwacht wordt wel dat er later dit jaar nog een reeks heropnames plaatsvinden, zoals gebruikelijk is bij een blockbuster tegenwoordig.


Larson speelt samen met onder meer Gemma Chan, Annette Bening, Jude Law en Ben Mendelsohn in de film. Zij is te zien als de heldin uit de titel. Verder is ook Lee Pace weer te zien als Ronan the Accuser, de schurk die we in Guardians of the Galaxy leerden kennen. Ook keert Samuel L. Jackson terug als een jongere Nick Fury.

Het verhaal speelt zich af in de jaren negentig, als Carol Danvers - een luchtmachtpiloot - een van de krachtigste wezens van het universum wordt. Tegelijk bevindt de Aarde zich middenin de strijd tussen twee rassen buitenaardse wezens. De avonturenfilm zou direct gelinkt zijn aan Iron Man 2 en The Avengers.

Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop. Mocht je benieuwd zijn naar de film, lees dan hier onze special waarin we alles vertellen wat je over de film moet weten.

NieuwsFilm

meest populair