Algemeen

Opnames 'Captain Marvel' afgerond!

Nog maar een paar maanden en dan stormt de krachtigste MCU-held de bioscopen in.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 09:36 in Algemeen
De opnames van Captain Marvel zijn afgerond! Dat laat actrice Brie Larson op Twitter weten met een foto. De opnames begonnen afgelopen maart en duurden dus helemaal niet zo extreem lang. Verwacht wordt wel dat er later dit jaar nog een reeks heropnames plaatsvinden, zoals gebruikelijk is bij een blockbuster tegenwoordig.

Larson speelt samen met onder meer Gemma Chan, Annette Bening, Jude Law en Ben Mendelsohn in de film. Zij is te zien als de heldin uit de titel. Verder is ook Lee Pace weer te zien als Ronan the Accuser, de schurk die we in Guardians of the Galaxy leerden kennen. Ook keert Samuel L. Jackson terug als een jongere Nick Fury.

Het verhaal speelt zich af in de jaren negentig, als Carol Danvers - een luchtmachtpiloot - een van de krachtigste wezens van het universum wordt. Tegelijk bevindt de Aarde zich middenin de strijd tussen twee rassen buitenaardse wezens. De avonturenfilm zou direct gelinkt zijn aan Iron Man 2 en The Avengers.

Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop. Mocht je benieuwd zijn naar de film, lees dan hier onze special waarin we alles vertellen wat je over de film moet weten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

Dan moet ik Iron Man 2 toch nog eens kijken, want ik kan zo snel geen link leggen. Hooguit met de luchtmacht waar 'Rody' onderdeel van is..

Robbepost

Avatar

Zou wat zijn als ze een enorme continuïteitsfout maken en Ronan dood laten gaan in deze film.

Ja mensen, ik weet het. Dat gebeurt niet.

chefry1983

Avatar

Ik kan niet zo snel de link leggen maar in cap winter soldier werd wel de naam van stephan strange genoemd. Het is dus niet onmogelijk dat de naam Carol Denvers voorbij is gekomen

Sunspot

Avatar

Kijk hier al een tijdje naar uit, sowieso Captain Marvel, vrouw, vliegend! Hoop dat er veel vette vliegscenes inzitten, ook gewoon normale vlucht, chill vliegen en wat draaien en zo, die cape erbij, wind :D, jammie.

En dan nog de jongere versies ook van een aantal, vooral die van S. L. Jackson. En ook leuk dat het zich in de jaren '90 afspeelt, hoop dat we echt die sfeer gaan voelen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair