Over en uit voor X-Men films 'Dark Phoenix' en 'The New Mutants'?

Over en uit voor X-Men films 'Dark Phoenix' en 'The New Mutants'?

Waar laat dat Deadpool?

Met de definitieve afronding van de Fox/Disney-deal om de hoek lijkt het er steeds meer op dat het over en uit is voor het X-Men filmuniversum. Via bronnen van Comic Book Movie / Superhero Hype Forums wordt duidelijk dat problemen achter de schermen het extra duwtje in de rug geven om de franchise te rebooten binnen het Marvel Cinematic Universe.

De bronnen melden dat de testvertoningen van het met maar liefst anderhalf jaar uitgestelde The New Mutants desastreus zijn verlopen. Ook wordt aangegeven dat regisseur Josh Boone de film eerder nog niet wilde opnemen en dat zijn gedrag op de set vijandig zou zijn. De film zou even zo slecht zijn als de Fantastic Four-reboot uit 2015.

Ook X-Men: Dark Phoenix van Simon Kinberg zou kampen met problemen. De film werd al uitgesteld van november 2018 naar februari volgend jaar en er zouden flinke reshoots nodig zijn.

Walt Disney zou achter de schermen meekijken hoe het gaat met beide Marvel-projecten en door alle problemen en reshoots zou zowel Fox als Disney het prima vinden om de projecten af te schrijven, om zo geld te besparen op verdere reshoots en post-productie werkzaamheden.

De bronnen melden dat de X-Men projecten officieel worden gecanceld als de Fox/Disney-deal definitief bekrachtigd is. De vraag is uiteraard waar dit de succesvolle Deadpool-franchise laat. En de fans zouden het misschien ook geen leuk besluit vinden. Wat zeg jij? Schrappen of toch laten verschijnen?

Van The New Mutants verscheen al eens een trailer. Check deze hieronder:



NieuwsFilm

meest populair