Algemeen

Over en uit voor X-Men films 'Dark Phoenix' en 'The New Mutants'?

Waar laat dat Deadpool?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met de definitieve afronding van de Fox/Disney-deal om de hoek lijkt het er steeds meer op dat het over en uit is voor het X-Men filmuniversum. Via bronnen van Comic Book Movie / Superhero Hype Forums wordt duidelijk dat problemen achter de schermen het extra duwtje in de rug geven om de franchise te rebooten binnen het Marvel Cinematic Universe.

De bronnen melden dat de testvertoningen van het met maar liefst anderhalf jaar uitgestelde The New Mutants desastreus zijn verlopen. Ook wordt aangegeven dat regisseur Josh Boone de film eerder nog niet wilde opnemen en dat zijn gedrag op de set vijandig zou zijn. De film zou even zo slecht zijn als de Fantastic Four-reboot uit 2015.

Ook X-Men: Dark Phoenix van Simon Kinberg zou kampen met problemen. De film werd al uitgesteld van november 2018 naar februari volgend jaar en er zouden flinke reshoots nodig zijn.

Walt Disney zou achter de schermen meekijken hoe het gaat met beide Marvel-projecten en door alle problemen en reshoots zou zowel Fox als Disney het prima vinden om de projecten af te schrijven, om zo geld te besparen op verdere reshoots en post-productie werkzaamheden.

De bronnen melden dat de X-Men projecten officieel worden gecanceld als de Fox/Disney-deal definitief bekrachtigd is. De vraag is uiteraard waar dit de succesvolle Deadpool-franchise laat. En de fans zouden het misschien ook geen leuk besluit vinden. Wat zeg jij? Schrappen of toch laten verschijnen?

Van The New Mutants verscheen al eens een trailer. Check deze hieronder:32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Kunnen ze niet een nieuwe studio oprichten die zich bezig houd met R rated films.

Master Of Films

Avatar

Met X-Men: Dark Phoenix zou je nog het X-Men Fox tijdperk kunnen afsluiten. The New Mutants kan de prullenbak (indien idd een Fan4stic debacle te zijn).

Mas7

Avatar

S C H R A P P E N

Rebooten. En laat Marvel de X-Men thuis komen

tariegb

Avatar

goed nieuws!

shellghost

Avatar

Schrappen en fatsoenlijk rebooten. En Deadpool Deadpool laten zijn. Smiley face

Thiver

Avatar

Ik kan me niet voorstellen dat nagenoeg afgeronde films van dit kaliber volledig zouden worden geschrapt. De X-Men-reeks is misschien niet meer zo populair als een paar jaar geleden, maar is tot nu toe altijd rendabel geweest, ongeacht de kwaliteit.

benjamin

Avatar

Thiver "Ik kan me niet voorstellen dat nagenoeg afgeronde films van dit kaliber volledig zouden worden geschrapt."
Ik vermoed een beetje dat het inderdaad wat van zal afhangen van hoe ver ze in de productie zitten en hoeveel extra werk er nog nodig is.

Ereptile

Avatar

Hopelijk sluiten ze het X-Men universum goed af. Dankzij de X-Men films zijn de comicbookfilms eigenlijk begonnen. Een waardig afscheid aan die franchise zou goed zijn!

Sunspot

Avatar

Ze hadden gewoon moeten kappen na DoFP, zou zo goed zijn, mooie afsluiting.

Is allemaal veel te rommelig, niet serieus meer te nemen en het nieuwe team is toch niet goed genoeg, missen gewoon charisma, alles.

behalve dan Fassbender en Mcavoy en Beast.

Vrees alleen dik voor Deadpool.

Nog steeds jammer dat Fox naar Disney gaat waarschijnlijk :(

Sunspot

Avatar

@Ereptile

Ja, da twas dus DoFP, de perfecte afsluiter, zo mooi die film, had alles en het einde vooral ook.

benjamin

Avatar

Sunspot "Vrees alleen dik voor Deadpool. "
Waarom eigenlijk?

SunChaser

Avatar

Afschrijven is beter. Wat maakt t uit.op 71 miljard

Master Of Films

Avatar

Sunspot "Vrees alleen dik voor Deadpool.

Nog steeds jammer dat Fox naar Disney gaat waarschijnlijk :("

Tja Disney hé, die doen niet aan R-Rated films.....oh nee wacht dat doen ze wel....!!!!!

While it’s true that Disney itself doesn’t make R-rated movies, it does have a history of allowing companies it owns to do so, like Miramax.


Miramax, ooit van gehoord. Nee.
Hopelijk toch wel van Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill allemaal films van Quentin Tarantino. Allemaal R rated films van Disney!

Wait there's more...
If 20th Century Fox is set up as its own arm, like Marvel Studios or Pixar, it’s possible Disney allows them to forge ahead as-planned with more R-rated superhero movies.


Dus waarom voorbarig vrezen voor Deadpool en dat Fox materiaal in handen komt van Disney.

Een tip. Wellicht dat je iets meer in moet gaan verdiepen in de materie, en een beetje open-minded moet zijn.

Sunspot

Avatar

^

Oke, ja, dat wist ik niet. Dat is beter dan.

Ja, sowieso wil ik Fox liever zijn eigen ding zien doen, zijn goed bezig, vooral met series ook.

Ik hoef Xmen ook niet per se te zien in het MCU, hoewel het vast vet zal zijn.

Sowieso is iedereen alleen maar blij dat Fox mogelijk ingelijfd wordt door Disney omdat ze Xmen in het MCU willen zien.

Rest interesseert niemand, als Fox Xmen niet had (en FF4 misschien), dan zou het niemand echt interesseren.

Sowieso, een kwart van de internationale filmmarkt in handen, lijkt me sowieso niet 'gezond'

Sunspot

Avatar

Heb wel medelijden met al die acteurs haha, zijn pas begonnen zowat, die Storm, Alexandra Shipp bijvoorbeeld lol.

Als het echt een reboot wordt dan.

Colruiter

Avatar

Schrappen!!! Na al het slechte nieuws rond deze twee films lijkt het mij idioot om ze nog op de markt te brengen. Complete reboot binnen MCU en laat de Russootjes Dark Phoenix doen, liefst in twee of drie films.

Paulusie

Avatar

Toch stiekem wel benieuw, leuk voor Netflix of dadelijk het eigen Disney netwerk. Dus wie weet, krijgen we ze ooit nog een keer te zien.

SunChaser

Avatar

Netflix wordt m niet ze hebben straks content nodig voor Disflix

Artificialis

Avatar

The New Mutants interesseert mij niet zoveel, maar heel Dark Phoenix in de prullenbak gooien zou een compleet respectloze beslissing zijn. Respectloos tegenover de cast en crew die aan deze film heeft gewerkt. Respectloos tegenover de fans die graag een afsluiting van de huidige X-Men reeks willen hebben.

Ik heb laatst Ant-Man and the Wasp gezien, wederom een prima Marvel film. Maar ik heb destijds met meer plezier naar X-Men: Apocalypse gekeken. Gewoon afmaken en uitbrengen die hap. Volgens Kevin Feige duurt het toch even voordat X-Men in het MCU opgenomen kan worden.

Sunspot

Avatar

^

Volgens mij ook een unicum, die Phoenix film is toch al vet geschoten en zo, zowat af.

Maar zou me niet verbazen dat het echt niet uitgezonden gaat worden, Disney heeft nu definitief Fox in handen las ik, of gaat zeker worden.

Denk dat ze wat miljoentjes gewoon laten gaan, puur omdat het voor het MCU beter is.

Waarom zou Disney nog deze film uitbrengen, is beter voor het MCU dat mensen geen huidige Fox Xmen film meer zien, Apocalyps was alweer even geleden, dus perfect voor Disney.

Maar inderdaad, sowieso respectloos, maar ja, studio is baas uiteindelijk.

Daarom, is dit niet iets unieks, zo een grote dure film en dan maar gewoon laten zitten. Disney kan dat makkelijk doen met al hun succes.

JIGSAW8

Avatar

Ik zeg dat de xmen naar huis moeten komen. Het marvel Cinematic Universe heeft ze nodig

Sunspot

Avatar

@JigSaw8

Ja, dat heeft het MCU zeker wel nodig. Is allemaal leuk, maar begint toch wel 'oud' te worden, er was nog Thanos, wat waargemaakt werd, maar daarna...

Met de Xmen kunnen ze nog decennia verder lijkt mij, zoveel te vertellen, zoveel interessanter dan de Avengers.

benjamin

Avatar

Artificialis "The New Mutants interesseert mij niet zoveel, maar heel Dark Phoenix in de prullenbak gooien zou een compleet respectloze beslissing zijn. Respectloos tegenover de cast en crew die aan deze film heeft gewerkt."
Bij New Mutants heeft er geen cast en crew aan de film gewerkt, dus heb je dat probleem niet.

Sunspot "Maar inderdaad, sowieso respectloos, maar ja, studio is baas uiteindelijk."
Vooral "studio betaalt uiteindelijk", het is hun geld dat op het spel staat en dat is waarop dit soort beslissingen wordt gebaseerd.

Mothercopper

Avatar

Schrappen en laat de Marvel formule los op de x-men. Ja, ik weet dat niet iedereen wegloopt met Marvel, maar gelet op het feit dat ze het MCU zorgvuldig hebben opgebouwd en een groot publiek hebben bereikt met hun formule, zou het geen kwaad kunnen voor de x-men.

SunChaser

Avatar

Overigens kosten reclame en distributie gemiddeld het budget dus ze gooien geen miljoenen weg maar besparen miljoenen

Jan231

Avatar

Gewoon schrappen. Ik zit totaal niet te wachten op deze films. Voor mij is de x-men saga geëindigt met Days of future past en Logan. Deadpool was leuk, maar is nu ook klaar.
Gewoon doorgaan met Avengers en Fantastic Four.

kokosnoot

Avatar

Disney lijkt me niet een speler die echt veel risiko's neemt. Als ze de X-men cancelen kan het nog wel eens lang duren voordat ze ooit opduiken in het marvel universum. Zelfde voor de Fantastic four...zo vaak geflopt. Daar zal Disney niet op springen lijkt me als een hond op een hapklare brok. Verder is het zo dat na De afronding met Thanos er voor enkele heel belangrijke hoofdrolspelers nieuwe personages moeten worden gezocht. Dus ze gaan er zeker wat mee doen uiteindelijk..maar of dat snel zal zijn, vraag het me af.

GreenHornet

Avatar

het kan snel gaan een nieuwe Storm in Black Panther 2

Guido96

Avatar

Lekker schrappen en weer meer diversiteit in de bioscoop creëren.

justmikemovies

Avatar

Ik vermoed dat Disney/Marvel de X-Men en Deadpool in een apart universum houdt. Crossovers zijn dan nog steeds mogelijk via portals o.i.d.. Een Deadpool die door een portaal in een Spider-Man film wordt gezogen en continu reageert als zijn gevloek weer eens wordt gecensureerd.

NieuwsFilm

meest populair