T.J. Miller heeft vrouwelijke collega niet gepest

Miller reageert op een reeks tweets van actrice Alice Wetterlund.

Vorige maand schreef actrice Alice Wetterlund (Mike and Dave Need Wedding Dates, The Interview) op Twitter dat haar dagen op de set van de HBO-serie Silicon Valley een ware nachtmerrie waren. Volgens Wetterlund werd zij constant door haar mannelijke collega's gepest. Vooral T.J. Miller (Deadpool 2, Ready Player One) zou zich ontzettend onprofessioneel tegenover haar hebben gedragen. In een nieuw interview op SiriusXM vertelt Miller nu zijn kant van het verhaal.

"Ze heeft dat misschien zo ervaren, maar dit is een typisch voorbeeld van iemand die puur uit is op het behalen van de krantenkoppen", sneert Miller terug naar zijn voormalige collega. Volgens Miller is Wetterlund dan ook een aandachtszoeker en is zij niet lastiggevallen op de set. "Ik heb in ieder geval niet gezien dat iemand haar heeft gepest of gemeen tegen haar deed".

Geen fijne collega
Miller vindt dat Wetterlund ten onrechte een slachtofferrol aanneemt, terwijl ze zelf naar zijn mening ook niet bepaald een fijne collega was. "Om eerlijk te zijn, was het moeilijk om met haar te moeten werken", zegt Miller over zijn ervaringen met Wetterlund bij de HBO-serie. "Tijdens de opnames bleef ze iedereen maar storen, ook als ze zelf niet in beeld was". Miller verliet recentelijk de komedieserie nog wegens de stroeve werkverhoudingen op de set.

Volgens Miller hadden hij en zijn mannelijke collega's dan ook geen klik met Wetterlund. "We hadden duidelijk geen goede band met elkaar. Dat verklaart ook waarom ze mij en haar andere mannelijke collega's zo zwartmaakt met allerlei negatieve opmerkingen", aldus Miller, die het jammer vindt dat zulke roddels direct als waar worden bestempeld vandaag de dag. "Het internet is tegenwoordig net een schoolplein; alles wat er wordt gezegd is meteen waar".

Statement HBO en meer
In een eerder statement liet HBO weten de klachten van Wetterlund nooit eerder gehoord te hebben, maar deze wel serieus te nemen. Miller werd vorig jaar ook beschuldigd van seksuele intimidatie en ook heeft hij een mogelijke gevangenisstraf aan zijn broek hangen, omdat hij in april van dit jaar in een dronken toestand een valse bommelding deed in een trein. Wegens zijn wangedrag zal hij ook niet in eventuele toekomstige Deadpool-films te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair