'Crazy Rich Asians' is de succesvolste rom-com van dit decennium

Het succes blijft aanhouden in Amerika.

Het succesverhaal van Crazy Rich Asians duurt voort. De film staat al drie weken bovenaan de Amerikaanse box office, heeft daar al meer dan honderd miljoen dollar in het laatje gebracht en doet het internationaal ook goed.

Dankzij een succesvol Labor Day weekend in de Verenigde Staten is Crazy Rich Asians de meest succesvolle romantische komedie van dit decennium geworden. Met een huidige opbrengst van meer dan 117 miljoen dollar streeft Crazy Rich Asians Trainwreck voorbij, de film met Amy Schumer die tot nu de meest succesvolle romantische komedie van dit decennium was.

De laatste keer dat een Amerikaanse romantische komedie beter scoorde was in 2009, toen The Proposal met Sandra Bullock en Ryan Reynolds 164 miljoen dollar opbracht in Amerika.

Geen wonder dat het eerste vervolg op Crazy Rich Asians alweer het groene licht heeft gekregen. De film is immers gebaseerd op een bestseller van Kevin Kwan, die na zijn succes met het eerste boek in 2013 al twee vervolgen schreef. Het vervolg op het eerste boek en de eerste film heet China Rich Girlfriend. Als de filmadaptatie ook een succes is, kunnen we daarna nog een filmversie van Rich People Problems verwachten.



NieuwsFilm

meest populair