Algemeen

'Godzilla: King of the Monsters' krijgt nu al rating

Veel en veel vroeger dan verwacht.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:51 in Algemeen
Godzilla: King of the Monsters heeft zojuist zijn rating gekregen. Net als de twee voorgaande films, krijgt ook dit deel van het MonsterVerse een PG-13 rating. Dat past ook binnen de strategie van Warner Bros., New Line en Legendary Pictures, die hopen een breed publiek naar de monsterfilms te trekken.

De MPAA heeft vandaag bekend gemaakt dat de film een PG-13 rating krijgt, vanwege "scènes met monstergeweld en vernietiging, en wat taalgebruik." Noch de rating, noch de waardering is echt verrassend, want het geheel komt overeen met de rating van Godzilla uit 2014.

Er is nog niet zo heel veel van de film te zien geweest, maar dat er al een rating is, wijst erop dat de film al klaar is. Opvallend, want King of the Monsters komt pas eind mei 2020 in de bioscoop. Dat betekent dat men ver voor loopt op het schema. Een andere mogelijkheid is dat de film juist op een ander moment uitgebracht wordt, bijvoorbeeld een stuk eerder in maart.

In die maand kwam, met succes, Kong: Skull Island uit in de bioscoop en allicht wil men dat succes herhalen. Daar de concurrentie van films als Avengers 4 en The Lion King rond mei erg zwaar is, lijkt het misschien beter om de release naar voren te halen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Waarom wachten? Volgende maand lijkt me prima!

Scheerzeep

Avatar

Ze hebben ook al een hoop test screenings gehouden schijnbaar.

Robbepost

Avatar

Godzilla moet nog gecast worden.

horizon

Avatar

2019 zou toch te doen moeten zijn maar anderzijds is 2019 het jaar dat Avengers 4 en Star Wars IX in de bioscoop verschijnen.

Dan mogen alle andere films om plek drie wat betreft opbrengsten gaan vechten lijkt me. Misschien dat ze Godzilla in 2020 de eerste plek zien halen.

Novarellum

Avatar

Ik hoop op een succes! (Ik vermoed het echter niet.)

Decepticon

Avatar

Ik denk dat ze hem vanwege die concurrentie naar voren halen.
Strijden tegen 2 Disney films, ze hebben gezien wat Infinity War deed dit jaar en ook wat Kong Skull Island vorig jaar in maart deed.
Dus het is vertrouwd en verstandig hem naar voren te halen.

benjamin

Avatar

horizon "Misschien dat ze Godzilla in 2020 de eerste plek zien halen."
Dat lijkt mij wat overmoedig. Zowel de laatste Godzilla als Kong Skull Island scoorden tussen 500 en 600 miljoen, dus dan zal deze het echt stukken beter moeten doen voor zo'n eerste plek.

Gigan72

Avatar

Godzilla King Of Monster komt uit in 2019 niet in 2020
Godzilla vs Kong komt uit in 2020

John Wayne

Avatar

Om precies te zijn komt de film in Nederland uit op 30 mei 2019.

nieuwslaatste nieuws

meest populair