Nieuwe foto's, plotdetails én schurken van 'X-Men: Dark Phoenix' onthuld!

Nieuwe foto's, plotdetails én schurken van 'X-Men: Dark Phoenix' onthuld!

Regisseur Simon Kinberg verklapt een hoop nieuwe details!

Gisteren verscheen de eerste trailer van het langverwachte X-Men: Dark Phoenix online! Deze trailer gaf al een aardige indruk van de film, maar debuterend regisseur Simon Kinberg, die eerder al actief betrokken was bij de franchise, heeft nu in een interview met IGN nog meer plotdetails verklapt! In de film zal Jean Grey (Sophie Turner) veranderen in de kwade, vurige Phoenix! Ook zijn er twee nieuwe foto's te bekijken!

Bekijk de afbeelding
In X-Men: Dark Phoenix zal een nieuwe grote naam uit Hollywood debuteren in de franchise. Actrice Jessica Chastain (It: Chapter Two, Molly's Game) zal namelijk haar opwachting maken als grote slechterik. Eerder werd haar rol aangekondigd als 'Agent Smith', maar regisseur Simon Kinberg bevestigt nu dat die naam inderdaad niet echt is. Ook vertelt hij waarom de X-Men voor het eerst de ruimte in zullen gaan.

Schurken in de blender
Kinberg onthult dat Chastains personage een mix van meerdere slechteriken uit de comics is, waaronder Mastermind. "Haar personage manipuleert Jean ongeveer op dezelfde manier als Mastermind", vertelt hij aan IGN. "Laten we zeggen dat ze niet van onze planeet afkomt". De werkelijke identiteit van Chastains personage wil Kinberg dus - bewust - nog niet prijsgeven. Eerder gingen er geruchten rond dat Chastain een Skrull zou spelen of Lilandra, een slechte buitenaardse keizerin.

Bekijk de afbeelding
Geen hervertelling van The Last Stand
Kinberg benadrukt dat Dark Phoenix geen hervertelling van X-Men: The Last Stand (2006) zal gaan worden. "Geloof me als ik zeg dat je zo'n kosmisch verhaal nog niet eerder hebt gezien in de andere films", vertelt hij. Een aanzienlijk deel van de film blijkt zich in de ruimte af te spelen. "Daar gebeurt iets waardoor de donkere kant van Jean en haar oncontroleerbare krachten naar boven komen", legt Kinberg uit. "Zij is de reden dat er buitenaardse wezens naar Aarde komen".

Meer schurken met bekende namen
Chastain is overigens niet enige superschurk in de film. Kinberg heeft nu ook onthuld dat acteur Andrew Stehlin de rol van Red Lotus zal gaan spelen en dat nieuwkomer Kota Eberhardt te zien zal zijn als de slechte mutant Selene. Zij behoren tot het broederschap van Genosha, het mutanteneiland van Magneto (Michael Fassbender). Het eiland kwam al voorbij in de trailer, maar ziet er totaal anders uit dan in de stripboeken.


X-Men: Dark Phoenix is vanaf 7 februari 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen te bewonderen!

NieuwsFilm

meest populair