Nog een castlid voor Rian Johnsons 'Knives Out'

Nog een castlid voor Rian Johnsons 'Knives Out'

Moordmysterie wordt opgenomen voor de nieuwe Star Wars-trilogie.

Acteur Lakeith Stanfield heeft getekend voor moordmysterie Knives Out van regisseur Rian Johnson. De acteur is te zien naast Daniel Craig en Chris Evans, die eerder in de film gecast werden.

Stanfield is een acteur die we kennen van onder meer de film Get Out van regisseur Jordan Peele, maar ook zagen in de serie Atlanta van televisiezender FX. Verder zal hij binnenkort te zien zijn in The Girl in the Spider's Web.

Johnson scrheef zelf het scenario van Knives Out. Er is nog geen synopsis vrijgegeven en er zijn dan ook nauwelijks plotdetails bekend. We weten enkel dat de film een moordmysterie wordt, dat zich in het heden afspeelt. Het verhaal wordt in klassieke whodunit-stijl verteld, vermengd met de unieke stijl die Johnson naar films als Brick en Looper bracht.

Naar het schijnt is de film al lang in de maak en heeft Johnson er een decennium aan gewerkt. Bekend van Johnson is dat hij groot fan is van Agatha Christie. Knives Out wordt gemaakt voordat Johnson aan de slag gaat met een nieuwe Star Wars-trilogie.



NieuwsFilm

meest populair