DC bevestigt: James Gunn schrijft script 'Suicide Squad 2'!!

DC bevestigt: James Gunn schrijft script 'Suicide Squad 2'!!

Een nieuw begin voor de regisseur en de franchise!

Vers van de pers! DC Comics heeft zojuist officieel bevestigd dat filmmaker James Gunn (Guardians of the Galaxy Vol. 2, Slither) inderdaad het script van Suicide Squad 2 zal gaan schrijven! Benieuwd of hij het regiestokje ook overneemt? Lees dan snel verder voor alle nieuwe details!

Bekijk de afbeelding
Enkele dagen geleden dook het bericht op dat filmmaker James Gunn in gesprek zou zijn met DC om het script te gaan schrijven voor Suicide Squad 2. Nu heeft DC dit gerucht officieel bevestigd. In de YouTube-show DC Daily werd het opvallende nieuws namelijk zojuist officieel naar buiten gebracht. Gunn zal de franchise gaan voorzien van een flinke opfrisbeurt.

Neemt Gunn ook plaats in de regiestoel?
Nee. Althans, vooralsnog lijkt dat niet het geval te zijn. Toch lijkt het aannemelijk dat Gunn uiteindelijk ook plaats zal nemen in de regiestoel. Nadat Gavin O'Connor bij het project vertrok, heeft Suicide Squad 2 geen regisseur meer. DC heeft nu waarschijnlijk goud in handen en Gunn heeft met zijn Guardians of the Galaxy-films bewezen prima werk af te kunnen leveren.

Afscheid Marvel
Natuurlijk werkte Gunn voorheen bij de grote concurrent, Marvel Studios. Daar werd hij enkele maanden geleden op staande voet ontslagen nadat een reeks oude tweets opdook waarin hij een aantal behoorlijk foute grappen maakte. Gunn maakt de overstap naar DC dus vrij snel. Wel gebruikt Marvel Gunns script voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Terugkeer op social media?
Fans hopen dat dit nieuws betekent dat Gunn ook weer terugkeert op social media. Voor zijn ontslag had hij veel contact met zijn fans en dat werd erg gewaardeerd.


In 2016 verscheen Suicide Squad, geregisseerd door David Ayer, in de bioscoop. De film was niet populair onder critici, maar wist wel $750 miljoen op te halen aan de Box Office. Reden genoeg om het vervolg groen licht te geven.

NieuwsFilm

meest populair