Algemeen

DC bevestigt: James Gunn schrijft script 'Suicide Squad 2'!!

Een nieuw begin voor de regisseur en de franchise!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:06 in Algemeen
Vers van de pers! DC Comics heeft zojuist officieel bevestigd dat filmmaker James Gunn (Guardians of the Galaxy Vol. 2, Slither) inderdaad het script van Suicide Squad 2 zal gaan schrijven! Benieuwd of hij het regiestokje ook overneemt? Lees dan snel verder voor alle nieuwe details!


Enkele dagen geleden dook het bericht op dat filmmaker James Gunn in gesprek zou zijn met DC om het script te gaan schrijven voor Suicide Squad 2. Nu heeft DC dit gerucht officieel bevestigd. In de YouTube-show DC Daily werd het opvallende nieuws namelijk zojuist officieel naar buiten gebracht. Gunn zal de franchise gaan voorzien van een flinke opfrisbeurt.

Neemt Gunn ook plaats in de regiestoel?
Nee. Althans, vooralsnog lijkt dat niet het geval te zijn. Toch lijkt het aannemelijk dat Gunn uiteindelijk ook plaats zal nemen in de regiestoel. Nadat Gavin O'Connor bij het project vertrok, heeft Suicide Squad 2 geen regisseur meer. DC heeft nu waarschijnlijk goud in handen en Gunn heeft met zijn Guardians of the Galaxy-films bewezen prima werk af te kunnen leveren.

Afscheid Marvel
Natuurlijk werkte Gunn voorheen bij de grote concurrent, Marvel Studios. Daar werd hij enkele maanden geleden op staande voet ontslagen nadat een reeks oude tweets opdook waarin hij een aantal behoorlijk foute grappen maakte. Gunn maakt de overstap naar DC dus vrij snel. Wel gebruikt Marvel Gunns script voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Terugkeer op social media?
Fans hopen dat dit nieuws betekent dat Gunn ook weer terugkeert op social media. Voor zijn ontslag had hij veel contact met zijn fans en dat werd erg gewaardeerd.


In 2016 verscheen Suicide Squad, geregisseerd door David Ayer, in de bioscoop. De film was niet populair onder critici, maar wist wel $750 miljoen op te halen aan de Box Office. Reden genoeg om het vervolg groen licht te geven.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Disney heeft een grote fout gemaakt

rainking

Avatar

De films beginnen steeds meer op de comics te lijken. Ontslagen? Op naar de concurrent.

Rutherford

Avatar

Hopelijk kan Gunn verrassen. Niemand zit te wachten op een kloon van Guardians Of The Galaxy, waar Suicide Squad toch veel trekjes van heeft. Om eerlijk te zijn word ik hier niet zo warm van.

Xenolicker

Avatar

^ Ja, Rainking, ze zijn toch allebei hetzelfde. Alleen de fans maken zich druk, volgens hun is de ene geweldig, en de ander helemaal niks. Het is net als met voetbal wat dat betreft.

Master Of Films

Avatar

rainking "De films beginnen steeds meer op de comics te lijken. Ontslagen? Op naar de concurrent."
En waarom ook niet. Ik geef Gunn en de concurrent groot gelijk. Ik zie het zelfs in mijn branche, je komt elkaar nog wel tegen. Maar dan zitten ze wel bij een andere bedrijf.

Prince John

Avatar

Ben erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken m! Hopelijk gaat hij voor een grauwe en lekker duistere film (en een groot pluspunt voor Gunn: slechter dan het origineel kan bijna niet)!

RoberPaulsen

Avatar

Dat is wel beter dan David Ayer nog een keer zo'n rukfilm laten maken, na Predator de slechtste film van de afgelopen jaren die ik gezien heb. Nu Leto nog de deur wijzen

rainking

Avatar

Master Of Films
En waarom ook niet. Ik geef Gunn en de concurrent groot gelijk.

Was ook niet negatief bedoeld. Vele van de grootste namen in comics hebben op een punt wel voor Marvel of DC gewerkt en daar geweldige verhalen geschreven of getekend.

Master Of Films

Avatar

I know rainking. Mijn bericht was ook niet negatief bedoeld, maar op realiteit gebaseerd. Want overstappen naar de concurrent gebeurd bij elke branche. Johan Cruijff was immers ook Feyenoord gegaan, net zoals dat Kirby van Marvel naar DC (en weer terug naar Marvel).

Robbepost

Avatar

Wanneer zullen de Russo's hun DC debuut gaan maken ;)

Scheerzeep

Avatar

Ik weet niet of het helemaal eerlijk is om David Ayer volledig de schuld te geven van het resultaat van de eerste film...

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Wanneer zullen de Russo's hun DC debuut gaan maken ;)"
Dat kan je beter aan Joss Whedon vragen :P

Xenolicker

Avatar

^ Weinig mis met die film, Scheerzeep!

Civilian Supreme

Avatar

Kan best wat worden zo, en kan idd nooit slechter dan de 1e.
Nu een keer kappen met al die verschillende tijdlijnen en gewoon Leto vervangen voor Phoenix.
Het wordt wel heel verwarrend zo met series die apart staan en nu ook al films die apart gaan staan van het huidige universum.

nieuwslaatste nieuws

meest populair