Algemeen

Gave en fraaie posters voor nieuwe films!

Van The Fog tot Robin Hood.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 10:20 in Algemeen
Op de zondag is het op FilmTotaal tijd voor de meest opvallende filmposters. Soms gewoon, soms pakkend, soms lelijk en gewoon lachwekkend slecht. De meeste behoren tot de laatste twee categorie├źn. Uiteraard aan jou om er een eindoordeel over te vellen.

Wil je meer weten over de film? Klik dan op de filmtitel en bekijk welke nieuwsberichten er zijn geschreven, of check bijvoorbeeld de trailer. Soms zitten er films tussen die nog niet in de database van FilmTotaal staan. Dit is vaak bij de minder bekende titels in de rij, meestal direct to dvd of vod titels.

Heb jij nog een betere of misschien nog bedenkelijkere poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

The Fog (rerelease)The AftermathBetween WorldsBohemian RhapsodyThe Curse of La LloronaDragged Across ConcreteThe Front RunnerHigh LifeJonathanKurskMary, Queen of ScotsThe Possession of Hannah GraceThe ProdigyRobin Hood

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Niet helemaal wat ik verwacht had qua poster van Bohemian Rhapsody daarbij ben ik het nog steeds niet eens met de filmtitel. Als ze dan een nummer als filmtitel hadden willen pakken had dan een heel ander nummer gepakt. Ik bedoel het moest toch in gaan op het persoonlijke leven van Freddie? Dan had een titel met meer emotie er in beter gepast.

Moviemagic

Avatar

^ De titel had moeten zijn:
Scaramouch, scaramouch will you do the fandango.

nieuwslaatste nieuws

meest populair