5 beroemde actrices die volledig naakt in beeld waren

5 beroemde actrices die volledig naakt in beeld waren

Om deze koude dagen wat warmer door te komen!

Hoewel het soms lijkt alsof men in de Verenigde Staten steeds preutser wordt, zijn er de afgelopen jaren toch redelijk wat films verschenen waarin bekende Hollywoodactrices volledig uit de kleren gingen. Ook dit hoort nou eenmaal bij het acteervak en maakt op sommige toneelscholen zelfs onderdeel uit van de lesstof. Hieronder een overzicht!

Bekijk de afbeelding#5 Sally Hawkins in The Shape of Water (2017)
In het met vier Oscars bekroonde The Shape of Water speelde Sally Hawkins een doofstomme laboratoriumconciërge die verliefd wordt op een amfibische proefdier. In één van de meest kenmerkende en intieme scènes van de film is Hawkins poedeltje naakt te zien als zij de liefde bedrijft met het bijzondere wezen in een badkamer die tot het plafond toe vol met water komt te staan. Romantisch, én sterk gespeeld.

Bekijk de afbeelding#4 Lady Gaga in A Star Is Born (2018)
Dat Lady Gaga niet vies is van een beetje naakt, weet bijna iedereen. De Born This Way-zangeres, die zich met haar rol in A Star Is Born officieel ook gevestigd heeft als actrice, verscheen al regelmatig zonder kleren op het podium. In A Star Is Born is zij ook een fractie van een seconde in haar Eva-kostuum te zien. Dit moment is te zien na een heftige ruzie in de badkamer tussen haar personage Ally en Jackson (Bradley Cooper).

Bekijk de afbeelding#3 Eva Green in The Dreamers (2003)
In The Dreamers liet de Franse actrice Eva Green niet alleen voor het eerst al haar acteertalenten zien, maar ook heel haar lichaam. Gezien de controversiële reputatie van de dienstdoende regisseur Bernardo Bertolucci probeerden haar ouders en manager haar aanvankelijk te overtuigen om de rol niet aan te nemen, maar Green trok haar eigen plan. "Bertolucci begeleidde me goed tijdens het draaien van de naakt- en seksscènes en ik voelde me veilig bij hem", zei Green destijds in een interview. Wel schaamde ze zich toen haar ouders de film bekeken.

Bekijk de afbeelding#2 Jennifer Lawrence in Red Sparrow (2018)
De spionagefilm Red Sparrow is behoorlijk heftig en expliciet. Toen Jennifer Lawrence de rol van haar Hunger Games-regisseur Francis Lawrence aannam, wist ze dat ze ook volledig uit de kleren moest. Red Sparrow is haar eerste film waarin ze volledig naakt te zien is. "Ik werd omgeven door professionals. Alle naaktscènes hadden we van tevoren goed doorbesproken, zodat er geen verrassingen meer waren", vertelde Lawrence eerder dit jaar over haar naaktavontuur. Volgens Lawrence hielpen de naaktscènes haar ook bij het verwerken van de pijn die ze over had gehouden aan het uitlekken van haar gehackte privéfoto's.

Bekijk de afbeelding#1 Margot Robbie in The Wolf of Wall Street (2013)
In The Wolf of Wall Street speelt Margot Robbie de rol van Naomi Lapaglia. In de scène waarin zij Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) volledig naakt probeert te verleiden, mocht ze eigenlijk ook een badjas dragen van regisseur Martin Scorsese, maar dat wilde ze niet. "Het hele punt van Naomi is juist dat haar lichaam haar enige vorm van valuta is in de wereld. Ze moest wel volledig naakt zijn", zei Robbie destijds in een interview. Wel gooide ze er eerst drie glazen tequila in.

NieuwsFilm

meest populair