Weer 2 'taaie' mannen gevonden voor zwarte actiekomedie 'Snow Ponies'

Weer 2 'taaie' mannen gevonden voor zwarte actiekomedie 'Snow Ponies'

Een actiekomedie met zwarte humor waarin een geheime vracht centraal staat.

Marvel-acteurs Jon Bernthal (Netflix-serie The Punisher) en Evan Peters (X-Men: Days of Future Past) hebben getekend voor Snow Ponies, een zwarte actiekomedie van regisseur Darrin Prescott. Voor de filmmaker wordt het zijn regiedebuut. Eerder werkte hij voornamelijk als regieassistent aan films als Captain America: Civil War, Baby Driver en Deadpool 2. Overigens zijn Bernthal en Peters niet de enige die in de film zullen optreden. Hetzelfde geldt voor Josh Gad (Pixels) en Charlie Plummer (The Dinner).

Snow Ponies draait om een groep van zeven, hardnekkige mannen die een gevaarlijk landschap afreizen om een mysterieuze vracht af te leveren. Op hun pad krijgen ze te maken met moordlustige bandieten en andere, wrede obstakels. Op elke gelegenheid worden de mannen gedwongen te kiezen tussen overleven, eer, loyaliteit en bedrog. Omdat ze niet weten wat ze bij zich hebben, vragen de reizigers zich continue af wat voor geheimen er in de vracht zitten.

Het scenario komt uit de geest van Pat Healy en vond twaalf jaar geleden een mooi plaatsje op de Blacklist met beste, niet geproduceerde scripts. Vorig jaar trachtte men ook werk te maken van Snow Ponies met Gerard Butler in één van de hoofdrollen. Vermoedelijk is de Schot geen onderdeel meer van de cast. Achter de productie treffen we ondernemingen aan als 87Eleven (John Wick), Nickel City Pictures (American Ultra) en Entertainment One (Ender's Game).



NieuwsFilm

meest populair