Blu-ray

De Blu-rays in december: van 'Fallout' tot 'The Meg'

Ook The Happytime Murders en The Equalizer 2.

door Bram de Groot om 07:12 in Blu-ray
Na de drukkere maand november zakt het in december weer flink terug in nieuwe Blu-ray releases. Deze maand verschijnen slechts zo'n twaalf nieuwe films op schijf. Check hieronder wat je zoal kunt oppikken voor je collectie!

Uiteraard zijn er enkele opvallende titels. Zo verschijnt de kaskraker Mission Impossible: Fallout op Blu-ray en vindt ook The Meg zijn weg naar het schap. Andere bekendere titels zijn Disney's Christopher Robin, de puppet-film The Happytime Murders en het vervolg The Equalizer 2.

Verder is er nog Under The Silver Lake, de film van David Robert Mitchell die beperkter in Nederland op het witte doek verscheen.

De Blu-ray releases van december

Hieronder de Blu-ray uitgaven die de maand december via de online kanalen te koop komen, of mogelijk nog bij een speciaalzaak om de hoek:

5 december: Mission Impossible: Fallout
5 december: The Darkest Minds
6 december: All the Devil's Men

11 december: Under The Silver Lake
12 december: Christopher Robin
12 december: Breaking In
15 december: The Spy Who Dumped Me

18 december: The Happytime Murders
19 december: The Meg
19 december: The Equalizer 2
19 december: Disobedience
19 december: The Watcher

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Mission Impossible: Fallout & Under The Silver Lake. Wellicht nog The Happytime Murders, de eerste film met Melissa McCarthy waar ik heb gelachen. Die maffe poppenwereld van Brian Henson heeft wel geholpen.

Xenolicker

Avatar

Ik ga deze maand de diepte in met 'The Meg' 3D.

Mav Damian

Avatar

Is Under the Silver Lake een aanrader? Lees vaak gemengde recensies, maar het is wel de regisseur van It Follows en het is nog eens een film van A24. Dus ik ben nog aan het twijfelen. Mission Impossible Fallout sowieso! Voor mij meschien de beste film van dit jaar.

donniebrasco

Avatar

Beste film van dit jaar imo Niet schieten!

MovieGamer

Avatar

The Darkest Minds, Christopher Robin, The Spy Who Dumped Me, The Happytime Murders, The Meg, The Equalizer 2 en The Watcher komen in mijn Blu-ray collectie!

nieuwslaatste nieuws

meest populair