'Spider-Man: Far From Home' voor of na 'Avengers: Endgame'?

'Spider-Man: Far From Home' voor of na 'Avengers: Endgame'?

Er is een duidelijke hint weggegeven.

Eerder deze week verscheen de trailer voor Spider-Man: Far From Home en daarin zaten heel wat easter eggs. De beelden uit de 23e film in het Marvel Cinematic Universe (MCU) zouden gezien kunnen worden als één grote spoiler. Want als deze film zich ná Avengers: Endgame afspeelt, dan komt de Marvel-held daarin weer tot leven. In Avengers: Infinity War ging de spinneman immers dood. Maar speelt Far From Home zich wel na Endgame af?

Uit de beelden uit de eerste film in de nieuwe, vierde fase van het MCU wordt dit niet direct duidelijk. We zien wel dat de Avengers Tower in de stijgers staat. In Spider-Man: Homecoming (2017) werd duidelijk dat de gerenoveerde toren was verkocht door Robert Downey Jr.'s Tony Stark. De grootste hint naar het moment waarop Far From Home zich afspeelt staat op het affiche dat tegelijkertijd met de trailer werd onthuld.

Bekijk de afbeelding
Op het affiche staat namelijk de datum '24 juli 2019' in de Berlijn-stempel. Aangezien Infinity War zich officieel afspeelt in 2017, moet Far From Home zich dus na de gebeurtenissen in Endgame afspelen. Wie weet in een alternatieve tijdslijn? Vanaf begin juli in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair