Algemeen

'Spider-Man: Far From Home' voor of na 'Avengers: Endgame'?

Er is een duidelijke hint weggegeven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 07:48 in Algemeen
Eerder deze week verscheen de trailer voor Spider-Man: Far From Home en daarin zaten heel wat easter eggs. De beelden uit de 23e film in het Marvel Cinematic Universe (MCU) zouden gezien kunnen worden als één grote spoiler. Want als deze film zich ná Avengers: Endgame afspeelt, dan komt de Marvel-held daarin weer tot leven. In Avengers: Infinity War ging de spinneman immers dood. Maar speelt Far From Home zich wel na Endgame af?

Uit de beelden uit de eerste film in de nieuwe, vierde fase van het MCU wordt dit niet direct duidelijk. We zien wel dat de Avengers Tower in de stijgers staat. In Spider-Man: Homecoming (2017) werd duidelijk dat de gerenoveerde toren was verkocht door Robert Downey Jr.'s Tony Stark. De grootste hint naar het moment waarop Far From Home zich afspeelt staat op het affiche dat tegelijkertijd met de trailer werd onthuld.


Op het affiche staat namelijk de datum '24 juli 2019' in de Berlijn-stempel. Aangezien Infinity War zich officieel afspeelt in 2017, moet Far From Home zich dus na de gebeurtenissen in Endgame afspelen. Wie weet in een alternatieve tijdslijn? Vanaf begin juli in de Nederlandse bioscoop!8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Het zou nergens op slaan als deze film die komt na Endgame zich ervoor zou afspelen

tk1989

Avatar

Endgame zou zich toch ook enkele jaren na Infinity War afspelen?

GreenHornet

Avatar

Deze Spider-man speelt zich in een andere SpiderVerse af

Guyon2002

Avatar

Had Feige dit niet al lang bevestigd?

PRIME

Avatar

Maar wacht even. Zou Endgame niet 5 jaar na Infinity War afspelen?

Master Of Films

Avatar

Maar in Avengers: Endgame gaan ze toch terug in de tijd?

Rich Art

Avatar

Pfff... Wat een gedoe om niks. Tuurlijk weten de Avengers de boel te redden door zichzelf op een bepaalde manier op te offeren. En dus speelt deze film zich gewoon na Endgame af.

Bovendien zegt Happy ook in de trailer (semi-emotioneel): " You are on your own know." Een duidelijkere hint naar het overlijden van Stark kan je niet krijgen volgens mij. Daarnaast stond er op de cheque met grote letters P.Potts, dus dat zou ook wat moeten betekenen.

Goku32

Avatar

Voor achter eerder later boeiend, laat de film maar komen heb er zin in

nieuwslaatste nieuws

meest populair