Marvel-baas: 'superheldenvermoeidheid is onzin'

Marvel-baas: 'superheldenvermoeidheid is onzin'

Het bestaat niet.

Het wordt regelmatig geroepen rond superheldenfilms. Ja, ze zijn populair, maar uiteindelijk zullen mensen het genre beu zijn en dan moet Hollywood weer op zoek naar iets nieuws om uit te melken. Maar volgens Kevin Feige, baas van Marvel Studios, is het echt onzin. Als bewijs voert hij de 17,5 miljard dollar aan die Marvel tot nu toe verdiend heeft aan de wereldwijde box office.

"Niet alleen is er geen superheldenvermoeidheid waar mensen me al om vragen sinds Iron Man verscheen, we hebben net ons beste jaar ooit achter de rug, " vertelde Feige tijdens een interview met Variety. "We hebben ons altijd laten leiden door ons gevoel en de successen uit het verleden hebben ons aangemoedigd om dat gevoel te blijven volgen."

Het was inderdaad een gigantisch jaar voor de studio, die met Black Panther 1,3 miljard dollar verdiende en met Avengers: Infinity War 2 miljard dollar. Marvel heeft in 2019 ook heel wat nieuws gepland staan, dat vast veel gaat verdienen: Captain Marvel, Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home. De kans is groot dat 2019 nog beter wordt dan het vorige jaar.

Feige denkt dat vol te kunnen houden door elk jaar weer "manieren te zoeken om de kijker meer te geven dan ze verwacht hadden."



NieuwsFilm

meest populair