Algemeen

'Deadpool 2' nu X-Men film nummer één

Financieel gezien staat de film nu boven alle andere X-Men films.

door Bram de Groot om 09:46 in Algemeen
Voor de kindvriendelijke versie Once Upon a Deadpool in de (niet Nederlandse) bioscoop verscheen, wist de hit Deadpool 2 financieel gezien niet de voorganger Deadpool uit 2016 voorbij te gaan. Ondanks dat de PG-13 versie financieel nergens echt indruk wist te maken, scoort deze nu wel flink wat miljoenen in China.

Op dit moment heeft Deadpool 2 / Once Upon a Deadpool wereldwijd $784 miljoen opgehaald. Hiermee is het de financieel hoogst scorende X-Men film tot op heden. Een paar dagen geleden was dat nog Tim Millers Deadpool, met $783 miljoen. Deadpool 2 kwam in de zomer van 2018 niet verder dan $738 miljoen, net iets minder dan de eindscore van X-Men: Days of Future Past uit 2014.

De film van acteur en producent Ryan Reynolds zou nog een tweede vervolg krijgen en de team-up film X-Force. Recent werd duidelijk dat Deadpool 3 compleet anders moet worden, maar dan moet deze uiteraard wel verschijnen. De Disney / FOX-merge zal op den duur duidelijkheid opleveren.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Ik wil niet muggenziften maar in de introductie staat er “nergens weinig indruk maken”. Lijkt me nogal verwarrend. Maakt hij dan ergens veel indruk?

Anyway, ik kan niet geloven dat Disney deze melkkoe gaat opgeven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair