De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Met weer mooi materiaal!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Fifty Shades of Grey (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eloise Mumford
lGebaseerd op de bizar goed verkopende boekenreeks van E.L. James. De boeken gingen meer dan honderd miljoen keer over de toonbank, wat eigenlijk alleen komt doordat het over seks gaat. Niet de inhoud dus. Afijn: de film draait om Anastasia Steele, die de steenrijke Christian Grey mag interviewen. Dat vindt ze aantrekkelijk en dus valt ze meteen voor de knapperd. Die vervolgens blijkt te houden van kinky seks.


ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kelly Duane | Cast: Quincy Jones, Smokey Robinson, Dionne Warwick
Sam Cooke werd beroemd als soulzanger. Maar hij had ook een uitgesproken mening over burgerrechten. Dat trok de aandacht en leidde volgens sommigen tot zijn dood op 33-jarige leeftijd. Deze documentaire kijkt naar de moord op Cooke en doet dat onder meer met muziekkenner Quincy Jones.


High Flying Bird (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Zazie Beetz, Zachary Quinto, Kyle MacLachlan, Glenn Fleshler
Nieuwe film van Steven Soderbergh, die hij geheel opnam met... een iPhone. Met eigenlijk behoorlijk dynamische gevolgen als je kijkt naar de opnamestijl. Binnen 72 uur moet sportagent Ray Burke een gedurfd plan zien uit te voeren, om zo voor altijd het basketbal te veranderen. Zijn carrière staat op het spel, maar dat is echt niet het enige. Een opvallende film die vooral kijkt naar de wereld voorbij de sport.


Prins (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam de Jong | Cast: Ayoub Elasri, Jorik Scholten, Achraf Meziani, Oussama Addi
Ayoub is een jongen uit de grote stad. In deze heerlijke film, moet hij een belangrijke levenskeuze maken. Gaat hij voor de bloedmooie Laura, de liefde van zijn leven, en de verantwoordelijkheden die hij thuis heeft? Of kiest Ayoub voor het snelle geld, een paar Zanotti's en de dynamiek van de criminele onderwereld? Deze Nederlandse film was een grote hit, zowel in binnen- als buitenland.


Toen was geluk heel gewoon: De film (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ineke Houtman | Cast: Joke Bruijs, Tina de Bruin, Edo Brunner, Gerard Cox
Het Nederlands elftal heeft net de finale van het Wereldkampioenschap voetbal verloren van West-Duitsland. Het land is in rouw. Jaap Kooijman gooit daarop uit pure frustratie de gloednieuwe televisie van het gezin uit het raam. Die ene daad vormt het begin van een komisch avontuur. Ook een heerlijke film van eigen bodem, die past binnen de strategie van Netflix om meer Nederlandse content toe te voegen.


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Documentaire
Buitenkampers (2013)

Drama
El Árbol de la Sangre (2018)
Onder het hart (2014)

Komedie
Hallo Bungalow (2015)


NieuwsFilm

meest populair