Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Met weer mooi materiaal!

door Jim Pedd om 13:08 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Fifty Shades of Grey (2015)
Regie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eloise Mumford
lGebaseerd op de bizar goed verkopende boekenreeks van E.L. James. De boeken gingen meer dan honderd miljoen keer over de toonbank, wat eigenlijk alleen komt doordat het over seks gaat. Niet de inhoud dus. Afijn: de film draait om Anastasia Steele, die de steenrijke Christian Grey mag interviewen. Dat vindt ze aantrekkelijk en dus valt ze meteen voor de knapperd. Die vervolgens blijkt te houden van kinky seks.


ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke (2019)
Regie: Kelly Duane | Cast: Quincy Jones, Smokey Robinson, Dionne Warwick
Sam Cooke werd beroemd als soulzanger. Maar hij had ook een uitgesproken mening over burgerrechten. Dat trok de aandacht en leidde volgens sommigen tot zijn dood op 33-jarige leeftijd. Deze documentaire kijkt naar de moord op Cooke en doet dat onder meer met muziekkenner Quincy Jones.


High Flying Bird (2019)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Zazie Beetz, Zachary Quinto, Kyle MacLachlan, Glenn Fleshler
Nieuwe film van Steven Soderbergh, die hij geheel opnam met... een iPhone. Met eigenlijk behoorlijk dynamische gevolgen als je kijkt naar de opnamestijl. Binnen 72 uur moet sportagent Ray Burke een gedurfd plan zien uit te voeren, om zo voor altijd het basketbal te veranderen. Zijn carrière staat op het spel, maar dat is echt niet het enige. Een opvallende film die vooral kijkt naar de wereld voorbij de sport.


Prins (2015)
Regie: Sam de Jong | Cast: Ayoub Elasri, Jorik Scholten, Achraf Meziani, Oussama Addi
Ayoub is een jongen uit de grote stad. In deze heerlijke film, moet hij een belangrijke levenskeuze maken. Gaat hij voor de bloedmooie Laura, de liefde van zijn leven, en de verantwoordelijkheden die hij thuis heeft? Of kiest Ayoub voor het snelle geld, een paar Zanotti's en de dynamiek van de criminele onderwereld? Deze Nederlandse film was een grote hit, zowel in binnen- als buitenland.


Toen was geluk heel gewoon: De film (2014)
Regie: Ineke Houtman | Cast: Joke Bruijs, Tina de Bruin, Edo Brunner, Gerard Cox
Het Nederlands elftal heeft net de finale van het Wereldkampioenschap voetbal verloren van West-Duitsland. Het land is in rouw. Jaap Kooijman gooit daarop uit pure frustratie de gloednieuwe televisie van het gezin uit het raam. Die ene daad vormt het begin van een komisch avontuur. Ook een heerlijke film van eigen bodem, die past binnen de strategie van Netflix om meer Nederlandse content toe te voegen.


En verder...
Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Documentaire
Buitenkampers (2013)

Drama
El Árbol de la Sangre (2018)
Onder het hart (2014)

Komedie
Hallo Bungalow (2015)


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Nou nou ik kom dit weekend de deur niet meer uit!

Zembo

Avatar

The two killings of Sam Cooke. Ja deze ga ik zaterdag avond lekker aanzetten. Heerlijk stukje shebakia erbij en munt thee, huppa.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Nou nou ik kom dit weekend de deur niet meer uit!"
Ook niet voor een pak melk. Wie weet kom je een leuke meid tegen dat er beter uit ziet dan Jennifer Lawrence.

Zembo

Avatar

Jennifer Lawrence......she so hot right now "mugatu stem"

rainking

Avatar

Hallo Bungalow ga ik nog eens kijken. Destijds in de bios gezien, was nog best geinig.

Frietgezicht

Avatar

@ mof, die komen ook wel langs hier in de caravan.

Goku32

Avatar

Niks interessant deze x

Maac

Avatar

Lachwekkend lijstje inderdaad.
Maar watskeburt met Soderbergh eigenlijk? Altijd als ik die naam zie heb ik het gevoel alsof ik enthousiast moet zijn, maar als ik dan op IMDb kijk zie ik helaas dat het even geleden is dat hij gepiekt heeft.

NieuwsFilm

meest populair