Broer James Gunn ook in 'Suicide Squad 2' te zien?

De twee broers werken vaak samen.

Na zijn onverwachtse ontslag bij Marvel kreeg filmmaker James Gunn (Guardians of the Galaxy, Slither) een aanbod van concurrent DC om het vervolg op Suicide Squad (2016) naar zijn hand te zetten. Zijn broer Sean Gunn heeft in een recent interview meer verteld over de kans dat hij ook in Suicide Squad 2 te zien is.

Eerder deze week was acteur Sean Gunn (Gilmore Girls) te gast bij de Hollywoodpremière van Captain Marvel. Daar werd hem door een aanwezige journalist onder meer gevraagd of hij misschien een rolletje heeft in Suicide Squad 2, een film die wordt geregisseerd door zijn broer James, die eerder ontslagen werd bij Marvel vanwege een reeks aanstootgevende tweets.

Veel samenwerkingen
De twee Gunn-broers hebben al vaak samengewerkt. Eerder werd Sean bijvoorbeeld door James gecast als bandiet Kranglin in de Guardians of the Galaxy-films. De kans dat hij ook een rolletje voor hem overheeft in Suicide Squad 2 lijkt dan ook reëel. "Het is interessant voor mij als artiest. Het is nog interessanter voor mij als broer", vertelt Gunn over de situatie. "Mijn broer en ik hebben vaak samengewerkt. Dat doen we al sinds we kinderen waren".

Verhaal, niet familie eerst
Sean staat dan ook open voor een rol in de sequel. "Als hij me voor iets wil hebben, dan doe ik het zeker". Desondanks weet hij ook dat zijn broer hem nooit op een onnatuurlijke manier in een film zal proppen. "Eén van de dingen die ik het meest respecteer van hem is dat hij in de eerste plaats vooral een verhalenverteller is", legt Gunn uit. "Daarnaast hebben we allebei onze eigen carrières. Ik zie dus wel of hij een rol voor me heeft".

NieuwsFilm

meest populair