Heel snel homoseksuele held in Marvel Cinematic Universe!

Heel snel homoseksuele held in Marvel Cinematic Universe!

Goed nieuws voor de fans.

Het begint er steeds meer op te lijken dat we binnen afzienbare tijd een homoseksuele held of heldin zullen zien in het Marvel Cinematic Universe. Regisseur Joe Russo, die ons samen met broer Anthony de film Avengers: Endgame brengt, laat weten dat die held er snel komt.

De Huffington Post vroeg naar de mogelijkheid van een homoseksuele held in een superheldenfilm. Daarop reageerde de regisseur kort maar krachtig: "Nou, ik kan je verzekeren dat je daar snel iets over gaat horen!" Waar Joe naar refereert is niet helemaal zeker, maar we weten dat Marvel een openlijk homoseksueel acteur wil casten in The Eternals. Hij zou naar die acteur kunnen verwijzen, maar ook naar een homoseksueel personage uit de comics.

Meer diversiteit
Hoe dan ook is duidelijk dat Marvel in de toekomst veel, maar dan ook veel meer nadruk legt op diversiteit. Met Black Panther bracht de studio ons zijn eerste superheldenfilm met een zwarte held en Captain Marvel vormde het debuut van een vrouwelijke superheld in een eigen solofilm. In de toekomst krijgen we meer van dit soort films, waaronder Shang-Chi voor de Aziatische markt.

Avengers: Endgame is vanaf 24 april in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair