Algemeen

Dave Bautista in nieuwe Netflixfilm 'Army Of The Dead' van Zack Snyder

Hij mag het gaan opnemen tegen een vers legertje van ondoden.

door Arjen Rooseboom om 05:20 in Algemeen
Het is alweer even geleden sinds we voor het laatst iets hoorden over Zack Snyder en zijn nieuwe Netflixproject Army Of The Dead waar hij aan werkt. Nu zijn er voorzichtig wat nieuwe details naar buiten gekomen.

Geschreven door Joby Harold (King Arthur: Legend Of The Sword) en met Snyder achter de camera, was al bekend dat de film een man zal volgen die een groep huurlingen rekruteert om in Las Vegas de ultieme overval aller tijden te plegen. Hiervoor moeten ze wel een levensgevaarlijke quarantainezone betreden die geteisterd wordt door een zombie-uitbraak.

Dankzij een rapport van The Observer is bekend dat niemand minder dan Dave Bautista (Guardians Of The Galaxy) deze 'man' zal gaan spelen.

Stereotype Bijrollen
Voor de overige personages zoekt men nog castleden, maar zeker is dat Bautista onder andere vergezeld wordt door lekker vet aangezette clichés zoals een verstandige, bedachtzame en van zijn sexy dochter vervreemde huisvader, een baldadig ongeleid projectiel, een oudere 'cool as hell' oorlogsveteraan, een Latina technicus, een Zwitsers-Duitse hacker, een vluchteling, een scherpschutter, een coole macho en een 'fearless' jager met een pornosnor. Kortom, het moge duidelijk zijn dat de film zowel campy als angstaanjagend gaat worden.

Snyder is verder geen onbekende met het genre. In 2004 maakte hij al de remake van George A. Romero's Dawn Of The Dead, volgens velen één van de beste zombiefilms ooit gemaakt. Army Of The Dead van Netflix heeft nog geen premièredatum, maar moet ergens in 2020 de streamingdienst bereiken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair