Algemeen

John Cena (Bumblebee) in gesprek voor een rol in 'The Suicide Squad'

De voormalige WWE-ster krijgt misschien een rol in de reboot.

door Corneel Vanfleteren om 11:15 in Algemeen
Warner Bros. en oud-WWE-gezicht John Cena zijn aan het onderhandelen voor een rol in The Suicide Squad (2021). Met zijn fysieke overmacht zou Cena de Squad goed kunnen helpen. Of tegenwerken, natuurlijk.

Veel details over wat de rol inhoudt zijn er nog niet, maar Cena lijkt een interessante toevoeging aan The Suicide Squad. De ex-worstelaar speelt straks misschien net als collega Dave Bautista in een superheldenfilm. En net als Bautista zal zijn verleden daar wel voor iets tussen zitten. Maar of Cena held of schurk (of de grijze zone tussenin) speelt, is nog afwachten.

Naast Cena zal ook Idris Elba te zien zijn, ook in een nog onbekende rol. Verhalen dat hij de rol van Deadshot overneemt van Will Smith waren al ontkracht. Smith komt dus niet terug, wie dat wel doen zijn Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang) en Viola Davis (Amanda Waller). De terugkeer van Jared Leto als The Joker is voorlopig nog niet bevestigd, maar wel waarschijnlijk.

Reboot, geen sequel
The Suicide Squad wordt geen rechtstreeks vervolg op Suicide Squad, zo vertelde producent Peter Safran. Hij noemde het eerder een reboot.

Die reboot/re-imagining wordt geregisseerd en geschreven door James Gunn, ons vooral bekend van de Guardians of the Galaxy-films. The Suicide Squad komt op 5 augustus 2021 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

2 dagen geleden heb ik grote delen van Suicide Squad nog in het vliegtuig zitten kijken: wat HAD deze film veel potentie, maar is het eindresultaat zeer teleurstellend. Ik ben niet meer verder gaan kijken bij het gedeelte dat de groep aankomt in Midway City...het teleurgestelde gevoel wat ik in de bioscoop ervaarde kwam weer terug!

Ook ergerde ik mij weer kapot aan hoe Harley Quinn is weggezet. Margot Robbie is super gecast als Harley, maar naar mijn gevoel kwam ze op humoristisch gebied niet uit de verf in deze film.

Wat hebben de schrijvers deze film laten liggen zeg: had een pareltje kunnen zijn voor DC!

Sparrow_LW

Avatar

Ik vond John Cena tenenkrommend slecht in Bumblebee... geef die aub geen rollen meer....Verder eens met Mas7 hierboven, John Cena kan het alleen maar nog slechter maken, vind ik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair