Algemeen

Jai Courtney heeft zin om terug te keren als Captain Boomerang in 'Suicide Squad 2'

De acteur is tot dusver een van de weinige zekerheden van de film.

door Steven van der Vegt om 08:09 in Algemeen
Er is nog altijd weinig duidelijk over de volgende Suicide Squad. We weten dat James Gunn (Guardians of the Galaxy) deze keer voor het scenario en de regie zorgt, dat Idris Elba en John Cena een rol hebben in de film en dat hij 6 augustus 2021 moet verschijnen. In de tussentijd werd ook bevestigd dat naast Viola Davis (Amanda Waller) ook Jai Courtney terug zou keren als Captain Boomerang.

De acteur gaf in een interview aan blij te zijn om terug te mogen keren voor het tweede deel. "Ik hield ervan om Captain Boomerang te spelen. Ik kijk er naar uit het weer te mogen doen, die gouden tand erin en ervoor gaan!". Waar Jai Courtney in eerdere blockbusters niet wist uit te blinken, bleek hij voor de criticaster in de eerste Suicide Squad juist een van de weinige positieve elementen te zijn.

Hele of halve reboot
Daarmee blijft het echter onduidelijk wat James Gunn precies van plan is met dit vervolgdeel. De eerste film werd niet bijzonder enthousiast ontvangen, dus men zou een ietwat andere koers willen varen met dit vervolg. De terugkeer van enkele positief ontvangen personages uit het vorige deel bevestigd in elk geval dat ze het vorige deel niet helemaal gaan negeren.

Een van de meest geliefde personages uit het eerste deel was de door Margot Robbie vertolkte Harley Quinn. Het is wel bekend dat ze inmiddels in deze zelfde rol te zien zal zijn in Birds Of Prey, welke momenteel in productie is. Voor dit vervolg is ze echter nog steeds niet officieel bevestigd. Wie vinden jullie dat in het vervolg een herkansing moet krijgen?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

kleding keuze in Bird valt tegen

voldemort8690

Avatar

we zullen zien of het een reboot is of niet, als hij is uitgekomen

Sunspot

Avatar

Was inderdaad goed als Boomerang, blij te lezen dat hij terug komt.

En benieuwd naar het karakter van Cena

nieuwslaatste nieuws

meest populair