Twee bijzondere FOX-Disney projecten toch in 2020 in de bioscoop!

Twee bijzondere FOX-Disney projecten toch in 2020 in de bioscoop!

Ad Astra ook in september op het grote scherm...

Disney heeft gisteren haar voorlopige filmschema tot 2027 bekend gemaakt. Avatar 2 en New Mutants zijn uitgesteld tot 2020 en 2021, maar er is nog meer nieuws. Bijzondere en veelbesproken Disney en FOX films komen later of juist eerder dan verwacht.

Artemis Fowl


De grote Disney productie Artemis Fowl, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van naam, zou deze zomer in de bioscoop verschijnen. Er is echter nog maar een trailer verschenen. Nu blijkt dus dat de film ruim negen maanden is teruggehaald tot maart 2020.

Ad Astra


Bekijk de afbeelding
Een van de grotere FOX producties van 2019, Ad Astra, bleek vorige week de mei-release niet te kunnen halen. Nu blijkt dat de film alsnog komt, maar pas in september van dit jaar te bewonderen zal zijn. De film, met o.a. Brad Pitt in de hoofdrol, komt dus pas in het najaar.

West Side Story


Een andere verrassing in het schema is de Spielberg-versie van de klassieke musicalfilm West Side Story al op 8 december 2020 in de bioscoop zal verschijnen. Ansel Elgort (Baby Driver) en zangeres en complete nieuwkomer Rachel Zegler spelen hierin de hoofdrollen. Tony Kushner, schrijver van Spielberg's Lincoln, heeft ook dit script geschreven.

NieuwsFilm

meest populair