Weinig CGI in nieuwe Ghostbusters-film: 'We willen weer gewoon poppen'

Het creatieve team achter de film gaat opvallende keuzes maken.

Dan Aykroyd kennen we natuurlijk als Dr. Raymond Stantz uit de beide Ghostbusters-films (exclusief de laatste Ghostbusters-remake, waarin hij wel een cameo had). Hij is nu ook nauw betrokken bij de productie van de nieuwe Ghostbusters, die in 2020 in de bioscoop komt. Hij stelt in een interview dat het creatieve team achter de film opvallende keuzes gaat maken.

"Ik ben altijd een liefhebber van poppen geweest." vertelt Aykroyd aan 660 News. "Ik pleit er altijd voor om zoveel mogelijk 'echte' dingen te doen, bijvoorbeeld met mechanicals. De computers maken het zo makkelijk en efficiënt, dat wij er als makers ook te makkelijk over gaan denken. Daarom willen we het graag op deze manier doen."


Bekijk de afbeelding
Dan Aykroyd (links) in Ghostbusters (1984)

De cast de nieuwe Ghostbusters-film (voorlopig zonder titel) bestaat uit onder meer Finn Wolfhard (IT), Mckenna Grace (Captain Marvel) en Carrie Coon (Avengers: Infinity War). Jason Reitman zal de regie van de film op zich nemen, met onder meer Aykroyd en Gil Kenan (Monster House) in de writer/producer-rol. Jason is de zoon van Ivan Reitman, die de eerdere Ghostbusters-film regisseerde.



De nieuwe Ghostbusters komt op 9 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair