'Toy Story 4' verbreekt nu al een box-office record

'Toy Story 4' verbreekt nu al een box-office record

De nieuwe Pixar film heeft super snel al heel wat tickets verkocht.

Het is een mooie tijd om een Pixar-fan te zijn. Eerder vandaag verschenen de eerste poster en trailer van Onward, een geheel nieuw avontuur en over een maand verschijnt Toy Story 4. Deze film is al een hele tijdje geleden aangekondigd, maar eigenlijk kwam het best als een verrassing toen dit gebeurde. Toy Story 3 bracht de zeer geliefde trilogie namelijk tot een perfect einde, maar desalniettemin had Pixar een goed idee voor een nieuw deel. Dit pakt tot nu toe goed uit, want de film breekt box-office records!

Op de eerste dag van de voorverkoop werden er namelijk al meer tickets verkocht dan ooit tevoren het geval was, van welke animatiefilm dan ook. Dit heeft de Amerikaanse ticketservice Fandango laten weten. Hiermee heeft Toy Story 4 het record van Incredibles 2 verbroken. Ook haalde het nieuwe avontuur van Woody en Buzz zowel Finding Dory, Beauty and the Beast als Guardians of the Galaxy Vol.2 in een mum van tijd in, terwijl deze allemaal stuk voor stuk Disney-films zijn die het eveneens erg goed deden tijdens de voorverkoop.

Volgen er nog andere records?
Incredibles 2 heeft wel nog een ander record op zijn naam staan. De superheldenfilm is namelijk met een wereldwijde opbrengst van maar liefst 1,2 miljard dollar de best verdienende animatiefilm aller tijden. Maar de interesse voor Toy Story 4 is dus heel hoog, hoogstwaarschijnlijk ook vanwege het aangekondigde emotionele einde dat erin zal plaatsvinden, de terugkeer van Bo Peep en het nieuwe personage met de stem van Keanu Reeves.

NieuwsFilm

meest populair