Algemeen

Casting voor 'Bill & Ted Face The Music' afgerond

Met wie krijgen de knotsgekke 'Wyld Stallyns' nog meer te maken naast de terugkerende William Sadler als Magere Hein?

door Arjen Rooseboom om 11:50 in Algemeen
De opnames van Bill & Ted Face The Music zijn in volle gang en na de eerste setfoto's van Keanu Reeves en Alex Winter zijn nu de laatste twee namen toegetreden. Het gaat hier om Holland Taylor (Legally Blonde/Two And A Half Men) en Kristen Schaal (George Of The Jungle/Schrek Forever After/Toy Story 3/Toy Story 4/Despicable Me 2). Beiden zullen karakters uit de toekomst spelen.

Taylor vertolkt de rol van The Great Leader, de machtigste persoon in het universum in het centrum van San Dimas Californië, 700 jaar in de toekomst. Schaal wordt Kelly, een boodschapper uit deze toekomst. Vermoedelijk wordt zij de vervanger van George Carlin, de acteur die Rufus speelde in de eerste twee delen, maar in 2008 overleed.


Geen steek veranderd
Bill en Ted krijgen te horen dat alleen hun lied, wat zij 30 jaar geleden al hadden moeten schrijven, de universele balans kan redden. Ze hebben 24 uur de tijd en ieders lot hangt er vanaf. Samen met hun nieuwbakken dochters Thea en Billie (Samara Weaving en Brigette Lundy-Paine) belanden de 2 rockers wederom in een doldwaas avontuur en ontmoeten daarbij oude vrienden alsmede een aantal muzieklegendes.

Beide originele schrijvers, Chris Matheson en Ed Solomon, keren terug. Dean Parisot (Fun With Dick & Jane) heeft de regie en o.a. Steven Soderbergh (Ocean's Eleven) produceert. Te zien vanaf 20-08-2020!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Eindelijk deel 3! Als fan van Bill & Ted heb ik wel zorgen.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe hun karakters zijn veranderd.
In de twee eerdere films waren William "Bill" S. Preston Esq en Theodore "Ted" Logan nog teenagers give or take.
Beide acteurs zijn nu boven de 50 en als ze hetzelfde gedrag tonen als in Excellent Adventure & Bogus Journey dan zie ik ze als gauw een rip-off van The Dude.

Verder een hoop gemis dat George Carlin er niet meer is Smiley face Dankzij Bill & Ted heb ik hem leren kennen. Ik heb genoten van zijn stand up shows. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair