Algemeen

Zorgt Spider-Man voor vier Marvel-films in 2021?

Sony Pictures moet nog laten weten wanneer het vervolg verschijnt.

door Bram de Groot om 16:14 in Algemeen
Marvel Studios heeft voor 2021 drie films aangekondigd. Daar zat de derde Spider-Man film verrassend genoeg (nog) niet bij. Het zou dus zomaar kunnen dat er nog een vierde film verschijnt. Er wordt namelijk verwacht dat Sony Pictures dat jaar het vervolg op Spider-Man: Far from Home wil uitbrengen.

Marvel kondigde voor 2021 de films Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings (21 februari 2021), Doctor Strange and the Multiverse of Madness (7 mei 2021) en Thor: Love and Thunder (5 november 2021) aan. Aangezien Sony Pictures eigenaar is van Spider-Man zou het zomaar kunnen dat Sony op een later moment het vervolg op Far from Home aankondigt voor 2021. Tussen Spider-Man: Homecoming (2017) en Far From Home zit ook (slechts) twee jaar. Daarmee zouden we dus vier films in één jaar in het Marvel Cinematic Universe krijgen.

Of dan toch 2022?
En dit zou niet vreemd zijn gezien de datums die reeds voor '21 geprikt zijn. Op dit moment is er namelijk nog geen film gepland voor juli, de maand waarin de eerdere twee Spider-Man MCU-solofilms zijn verschenen. Overigens staat er wel een nog onbekende film gepland voor 29 juli 2022.

Ruimte door Guardians of the Galaxy Vol. 3
Het zou zomaar kunnen dat er wat meer ruimte in de agenda van Marvel Studios is doordat Guardians of the Galaxy Vol. 3 niet in 2020 verschijnt. Die film is nog wel in ontwikkeling, maar wordt door het ontslag en terugkeer van regisseur James Gunn niet eerder dan mei 2022 verwacht.

Wat denk jij? Verschijnt Spider-Man 3 in 2021, of toch een jaar later in 2022?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

spiderman 3, vol 3 en BP 2 waarschijnlijk in 2022 denk ik

kokosnoot

Avatar

Enige nadeel dat ze alles zo groot hebben gemaakt is dat Spiderman nooit meer tegen zwakkere super schurken kan vechten zoals in de oude comics. Alles moet een beetje over de top. Dat kan op den duur lastig worden met plots. Misschien dat ze daarom Spideman met een Kraven ut Wakanda willen doen. Omdat met Wakanda erbij het weer groots wordt als verhaallijn. Maar zou voor mij wel als een fake Kraven aanvoelen.

Guyon2002

Avatar

Doe dan maar 2022. Er komt al ontzettend veel in 2021, daar hoeft geen 4e film bij

NieuwsFilm

meest populair