Algemeen

Natalie Portman is terug in het MCU, maar ze was toch klaar met Marvel?

De actrice keert na jaren afwezigheid terug in het Marvel Cinematic Universe.

door Jeffrey Kouters om 14:36 in Algemeen
Natalie Portman hoefde niet lang na te denken voordat ze ja zei op het aanbod van Marvel Studios om terug te keren als Jane Foster in Thor: Love and Thunder. Volgens Marvel-producent Kevin Feige was Portman namelijk na één gesprek al overtuigd.

Er gingen lang geruchten rond dat Natalie Portman (na wat gedoe achter de schermen) klaar zou zijn met Marvel. Deze leken bevestigd te worden door haar afwezigheid in Thor: Ragnarok (2017). In die film werd medegedeeld dat Thor (Chris Hemsworth) zijn relatie met Jane Foster had verbroken. Dat Portman nu tóch terugkeert naar het filmuniversum, is enigszins opmerkelijk.

Toch schijnt het Marvel weinig te moeite hebben gekost om Portman terug te halen voor Love and Thunder. Regisseur Taika Waititi wist haar te overtuigen. "We hadden een ontmoeting tussen haar en Taika geregeld en ze accepteerde het aanbod meteen", vertelt Kevin Feige. Portman mag in de vierde film zelf ook een superheldenpakje aan, want haar personage zal namelijk uitgroeien tot Mighty Thor.

De deal zou zes maanden geleden al gesloten zijn. Dat verklaart misschien ook waarom zij eerder dit jaar een kleine stemrol had in Avengers: Endgame (al werd er voor haar andere scène gebruikgemaakt van verwijderde beeldmateriaal van Thor: The Dark World) en op de première van die film aanwezig was.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rohieth

Avatar

Goede actrice, maar zwaar irritant en ongeloofwaardig in beide Thor-films.

Nog meer reden dus, om niet uit te kijken naar aankomende Marvel-films.

Gigan72

Avatar

Een zak geld doet wonderen..

Money talks, mmm-hmm-hmm, money talks
Dirty cash I want you, dirty cash I need you, woh-oh
Money talks, money talks
Dirty cash I want you, dirty cash I need you, woh-oh

Sunspot

Avatar

Dat dus, ze heeft nu gewoon een betere rol, ook superheld dus straks.

Dat zei ze jaren geleden ook, maar is ook zo, snapte niet waarom ze die rol aannam, of was haar toen al beloofd dat ze Mighty Thor zou worden en het njiet doorging...

Maar gaat nu dus gebeuren, ben wel benieuwd Smiley face

NieuwsFilm