'The Batman' neemt bejubelde cinematograaf in de arm

'The Batman' neemt bejubelde cinematograaf in de arm

Man achter 'Rogue One' en 'Foxcatcher'.

Goed nieuws voor de mensen die uitkijken naar de nieuwste Batman film. Warner Bros. en Matt Reeves hebben een legendarische cinematograaf aangenomen om de film te schieten. En zijn naam is Greig Fraser.

Frasier is een alom geprezen cinematograaf, die met films als Rogue One: A Star Wars Story en Lion al zijn meerwaarde heeft laten zien. Voor laatstgenoemde werd Frasier ook genomineerd bij de Acadamy Awards.


Bekijk de afbeelding

Frasier is blij om opnieuw met regisseur Matt Reeves te mogen werken. Hij deed dit eerder al met de film Let Me In. "Het is heel fijn om weer met Matt te mogen werken."

Ook is hij enthousiast over het project zelf: "de Batman franchise is een iconische wereld en het is een eer om deze nu op mijn eigen manier visueel aan de wereld bekend te maken. Zeker als je alle talenten, voor en achter de camera, straks aan het werk zult zien."

Andere bijzondere werken van Fraser zijn Vice en Foxcatcher. Ook werkt hij aan Dune van regisseur Denis Villneuve en de tv-serie The Mandelorian met Jon Favreau

NieuwsFilm

meest populair