Eerste acteur bevestigd voor terugkeer in 'Black Panther 2'!

Eerste acteur bevestigd voor terugkeer in 'Black Panther 2'!

Er blijft wel onduidelijkheid over een andere acteur.

Na een hele hoop Marvel-aankondigingen op San Diego Comic Con is het officieel: Black Panther 2 komt er. Nu bevestigt ook het eerste castlid uit de eerste film haar terugkeer.

Al is het misschien geen verrassing, maar Danai Gurira zal terugkeren als Okoye in Black Panther 2. MTV probeerde haar een beetje onder druk te zetten, maar veel kon ze nog niet zeggen over de sequel."Luister, luister... Letterlijk, ik heb geen informatie, dat is het mooie aan de conversatie die we nu hebben.", zegt ze. Met 'we' bedoelt ze zichzelf en regisseur Ryan Coogler. Ze voegt toe: "Meneer Coogler zegt: 'Vertel ze dat we hard aan het werken zijn, en dat jij erin zit.' Dat is alles wat ik voor jullie heb."


Bekijk de afbeelding

Killmonger terug?
Maar je kunt natuurlijk proberen, dachten ze bij MTV, dus probeerden ze nog te vragen naar Michael B. Jordan. Maar Gurira laat niets los: "We houden allemaal van Michael, we kunnen nooit genoeg Michael B hebben. Ik bedoel, je kunt nooit genoeg Michael B hebben, dat weet iedereen." Het gerucht gaat immers al lang dat Killmonger ook terugkeert in Black Panther 2, ondanks zijn dood. Een idee dat Kevin Feige al eerder neerschoot, en ook Gurira wil er dus weinig over kwijt.

Een officiële releasedatum voor Black Panther 2 is er nog niet, al deden we deze week een weloverwogen voorspelling, en zouden we de film kunnen verwachten op 22 februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair