De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Hereditary (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a.
Bioscoopbezoekers zouden vorig jaar gillend de zaal hebben verlaten bij deze doodenge horrorfilm. Nu kun je de film veilig thuis op de bank bekijken. In Hereditary blijft een recent overleden grootmoeder een rol spelen in het leven van een gezin. Hereditary bevat geen jumpscares, maar is meer een psychologische horrorfilm. Met een glansrol voor Toni Collette!

The Mercy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Marsh | Cast: Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis, e.a.
Een amateurzeiler die bankroet dreigt te gaan, besluit in zijn eentje deel te nemen aan de Golden Globe Race van 1968. Een poging om vals te spelen wordt hem echter bijna fataal. Dit Britse drama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en bevat een hoop acteertalent. The Mercy is een degelijk gemaakte film, maar verder niet heel interessant of origineel. Desondanks kijkt hij prima weg.

Birth of the Dragon (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Nolfi | Cast: Billy Magnussen, Terry Chen, Ron Yuan, e.a.
Deze biopic gaat over de beginjaren van Bruce Lee en zijn leven in Amerika. De jonge Lee ontstemt traditionalisten door buitenstaanders kungfu te leren, wat leidt tot een confrontatie met een Shaolin-meester. Tegelijkertijd probeert hij door te breken in Hollywood, maar vanwege zijn Aziatische afkomst wil dat niet lukken. Birth of the Dragon is een interessante film en voor de fans van Lee niet te missen.

Hostiles (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Christian Bale, Rosamund Pike, Wes Studi, e.a.
Het is 1892. Een Amerikaanse soldaat die een hekel heeft aan Indianen krijgt voor zijn pensioen nog één laatste opdracht. Hij moet een belangrijk stamhoofd van de Cheyenne en diens gezin veilig terugbrengen naar hun thuisplaats Montana. De twee zijn genoodzaakt om hun onderlinge spanningen te overbruggen en samen te werken om deze gevaarlijke reis te kunnen overleven. Hostiles is een vakkundig gemaakte western die geen moment saai is.

Roll Red Roll (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nancy Schwartzman | Met: Alexandria Goddard
Roll Red Roll is volgens Netflix een meeslepende documentaire over een verkrachtingszaak uit 2012 in Steubenville, Ohio, waarin social media en de footballcultuur op scholen een grote rol speelden. De documentaire behandelt de zaak inhoudelijk en volgt ook het speurwerk van crimeblogster Alexandria Goddard, die deze heftige gebeurtenis als eerste onder de aandacht bracht.


En verder onder meer...

Animatie
Gnome Alone (2017)

Documentaire
Enter the Anime (2019)
Screwball (2018)

Horror
Flatliners (2017)

Kinderfilm
Elvy's Wereld: So Ibiza! (2017)

Komedie
Zwaar Verliefd! (2018)

Misdaad
Badla (2019)

Romantiek
Lovefucked (2019)

Sciencefiction
Replicas (2018)

NieuwsFilm

meest populair