Algemeen

Gaan Chris Pratt en J.K. Simmons samen op boze aliens jagen?

Als de beide agenda's het toelaten, zijn we nog 1 handtekening van dat affiche verwijderd.

door Arjen Rooseboom om 07:50 in Algemeen
Oscarwinnaar J.K. Simmons (Whiplash/Justice League) is in onderhandeling om Chris Pratt (Guardians Of The Galaxy/Jurassic World) te gaan vergezellen in de sci-fi thriller Ghost Draft van Chris McKay (The Lego Batman Movie). Dit heeft Collider bevestigd.

Het verhaal speelt zich af in een toekomst waar de mensheid een oorlog tegen buitenaardse wezens aan het verliezen is (zoals gewoonlijk). Om het tij te keren, beginnen wetenschappers soldaten uit het verleden op te stellen in de strijd. Pratt zal een van deze soldaten zijn die zijn verleden moet confronteren om zo de toekomst van de wereld te kunnen redden. Van Simmons wordt verwacht dat hij diens vader vertolkt.

Mysterieuze rol voor Betty Gilpin
Ook tweevoudig Emmy-genomineerde Betty Gilpin (uit de succesvolle Netflixserie GLOW) staat op het punt voor de blockbuster te tekenen. Details over haar aandeel worden echter nog geheim gehouden. Gilpin was de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws wegens het schrappen van 'The Hunt' waar ze aan mee heeft gewerkt en volgend jaar verschijnt ze in de remake Grudge. Simmons zien we eind dit jaar eerst naast Chadwick Boseman (Black Panther) in de politiethriller 21 Bridges.

Van Emmy-genomineerde Yvonne Strahovski (The Handmaid's Tale) was al bekend dat ze aan het project verbonden is, maar ook over haar rol is weinig duidelijk. Geruchten gaan dat ze een vrouw wordt die Pratt in de toekomst ontmoet en een cruciale connectie heeft met zijn verleden.

De film moet nog in productie gaan en heeft ook nog geen releasedatum. De opnames starten naar verluid volgende maand in Atlanta en IJsland. Skydance produceert met Paramount Pictures als distributeur.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair