Ezra Miller beweert dat solofilm van 'The Flash' er nog steeds komt

Ezra Miller beweert dat solofilm van 'The Flash' er nog steeds komt

Volgens de acteur is het bevestigd.

Nadat meerdere films van DC slecht waren onthaald, zoals Suicide Squad en Justice League, leek het erop dat sommige toekomstige projecten nooit het daglicht zouden gaan zien. Een daarvan zou de solofilm van The Flash kunnen zijn, die wordt gespeeld door Ezra Miller. Toch gelooft de acteur zelf dat het er nog van gaat komen.

De film heeft ook al een regisseur gevonden, en zeker niet de minste: Andres Muschietti, o.a. bekend van It en It Chapter Two. Toch duurt het allemaal lang. Het project werd al vijf jaar geleden aangekondigd, maar net zoals andere DC projecten is het nog steeds niet zeker of het ervan gaat komen. Miller blijft echter positief.

Geen zorgen
Dit liet Miller in een recent interview weten: ''Jullie hoeven jullie geen zorgen te maken, een The Flash film komt er zeker. Ik kan jullie vertellen over de projecten waarvan ik zeker ben dat ze komen, want ze zijn al lang bevestigd. Dat zijn Fantastic Beasts 3 en The Flash''. Miller's The Flash werd ook gezien als een van de weinige pluspunten van Justice League, dus zou heel gek zou het nog niet zijn.

NieuwsFilm

meest populair