Matthew McConaughey wordt leraar en gaat les geven

Matthew McConaughey wordt leraar en gaat les geven

De wereldberoemde acteur gaat dit jaar nog aan de slag!

Matthew McConaughey maakt al jaren deel uit van dé grootste en geliefdste acteurs in Hollywood. Zo wist de acteur hoge ogen te gooien in films zoals o.a. The Wolf of Wall Street, Interstellar en Dallas Buyers Club (waarvoor hij zelfs de Oscar voor Best Actor won) en, niet te vergeten, het eerste seizoen van True Detective. Maar buiten acteren, gaat hij nu ook wat anders doen, namelijk lesgeven!

Waarschijnlijk wrijven heel wat studenten aan de University of Texas, Austin, zich nu in de handen, want de wereldberoemde McConaughey gaat daar les geven. Professor McConaughey gaat dit jaar nog aan de slag, met lessen die hij zelf heeft voorbereid. Zijn klas zal zich gaan focussen op The Gentlemen, een film met McConaughey, die binnenkort uitkomt, en Mud, waarin de acteur eveneens te zien is. Zelfs de regisseur van Mud, Jeff Nichols, zal McConaughey gedurende een paar lessen bijstaan.

McConaughey kijkt er zelf ook naar uit
Niet alleen de studenten kunnen niet wachten. De acteur is zelf ook erg enthousiast: ''Ik ga proberen het een klas te maken waar ik zelf ook deel van had willen uitmaken toen ik jonger was. Mijn doel is om deze studenten zo goed mogelijk voor te bereiden. Films maken, scripts schrijven, het is een heuse wetenschap en kunst. Het is mijn bedoeling om de lessen zo leuk mogelijk te maken!''

NieuwsFilm

meest populair