Featured

Releasedatum voor Blu-Ray 'Spider-Man: Far From Home' boordevol extra's!

Voor de echte liefhebbende fan en verzamelaar dus een moment om naar uit te kijken.

door Arjen Rooseboom om 14:08 in Featured
Dankzij het nog steeds lopende welles-nietes 'gevecht' tussen Disney en Sony hebben we misschien (maar misschien ook niet) het laatste gezien van Tom Holland zijn Spider-Man in diens huidige MCU-vorm. Desondanks gaat de marketingcampagne gewoon door.

Vandaag hebben beide studio's bekendgemaakt dat hun meest recente Marvelhit Far From Home aanstaande 27 september uitkomt op Digitaal en Video-On-Demand en [CORRECTIE] per 13 november op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD!

De schijf bevat maar liefst meer dan 60 minuten aan bonusmateriaal. Hieronder een lijst. Bovendien is er ook al een preview vrijgegeven van de originele short Peter's To-Do-List, waarin we zien wat Peter Parker deed voordat hij aan boord van het vliegtuig naar Europa ging. De korte clip toont hem op het plaatselijke postkantoor om een ​​paspoort op te halen voor zijn aanstaande vakantie. In plaats van op zijn beurt te wachten, gebruikt hij zijn vertrouwde Spider-Drone om voor te dringen.


Teachers' Travel Tips: De personages Mr. Harrington (Martin Starr) & Mr. Dell (J.B. Smoove) geven een paar tips over hoe u het beste reizend het Europese continent kunt doorkruisen.
Suit Up: Het pak maakt de held niet, maar speelt wel een grote rol in wie ze kunnen worden. Hier worden alle verschillende kleuren van het kostuum onderzocht en met beelden van achter de schermen wordt toegelicht waarom sommige kleuren beter werken dan andere.
Far, Far, FAR From Home: Luister naar de castleden die vertellen hoe geweldig het was om op alle illustere locaties op te nemen.
It Takes Two: Een speciale kijk op de chemie tussen regisseur Jon Watts en hoofdrolspeler Tom Holland.
Fury & Hill: Een special over de terugkerende SHIELD-agenten Maria Hill & Nick Fury (Cobie Smulders en Samuel L. Jackson)
The Ginter-Riva Effect: Een blik op de schurken en hoe William Ginter-Riva (Peter Billingsley) de film helemaal linkt naar het begin van het MCU.
Thank You, Mrs. Parker: Een kijkje in de verbeeldingskracht van Marisa Tomei's Aunt May, verdeeld over de 2 delen.
The Brother's Trust: Een overzicht van het geweldige werk dat Holland en zijn broers hebben gedaan voor hun goede doel The Brothers Trust.
The Jump Off: Interviews met cast en crew over de spectaculaire stunts.
Now You See Me: We bekijken de evolutie van Mysterio en waarom acteur Jake Gyllenhaal perfect bij de rol paste.
Stealthy Easter Eggs: Hoor van E.D.I.T.H. welke verborgen easter eggs er allemaal aanwezig waren, wellicht heb je sommige gemist?
Select Scene Pre-Vis: Een vergelijking van de Pre-Visualization storyboards met de uiteindelijke shots in de film.
Stepping Up: Ontdek hoe spinnemans werd geïntroduceerd, de manieren waarop het karakter transformeerde en wat de toekomst in petto heeft.
Bloopers + alternatief einde + verwijderde scènes

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Last of the Mohicans

Avatar

Ter info: releasedatum NL staat nog steeds op: 13 november 2019 ( Dvd / Blu-ray)

Overlord

Avatar

zag idd de release datum voor nl op 13-11 staan.
Heb de steelbook al besteld, ziet er cool uit !
Eindelijk een steelbook waar ook meteen de UHD in zit

NieuwsFilm

meest populair