Algemeen

'Ant-Man'-acteur baalt van 'Avengers: Endgame'!

Heel vervelend voor deze Marvel-acteur.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met tientallen grote en kleinere personages zat de tweeluik Avengers: Infinity War / Avengers: Endgame ramvol. Maar zeker niet alle gezichten uit de filmreeks waren te zien. Acteur David Dastmalchian heeft er enige moeite mee.

In gesprek met ComicBook.com zei de acteur, te zien als het personage Kurt in de films Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018), dat hij het jammer vindt dat niet hij Ant-Man uit de Quantum Realm mocht halen:


"Allereerst, Endgame is geniaal. Het is een van de beste films die ik ooit heb gezien. Het is filmische geschiedenis, het is ongelooflijk, blah blah blah. Russo's, jullie weten dat jullie geweldig zijn, iedereen weet wat een ongelooflijke film het is. Maar waarom moest een rat over de computer rennen om Scott uit de Quantum Realm te halen. Waarom kon het niet Kirk zijn, spelend met een computer. Kon ik niet een uurtje achter de computer zitten? Daar heb ik moeite mee."

Komt er een Ant-Man 3?
Dastmalchian gaf daarna aan dat hij een beetje grapte. Het is overigens nog onduidelijk of er een derde Ant-Man komt. Even geleden was er een gerucht dat er al gewerkt zou worden aan een script.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Antnan 3 komt vast wel. Zo is marvel

starbass

Avatar

Ik heb me meer vermaakt met de beide Antman films dan met Endgame. laat deel 3 maar komen Smiley face

McKelly

Avatar

Ben het wel met hem eens dat het erg onzinnig was dat Scott door een rat wordt bevrijd. Wat er dan wel had moeten gebeuren laat ik open. Misschien was dit ook een beetje een reactie vanuit teleurstelling aangezien David gewoon graag in End Game had gezeten..

Eddie Singer

Avatar

Antfucker!

Misschien heette de rat 'Kurt'?

Sunspot

Avatar

Wie was dat dan, kan me hem niet herinneren

Kirotji

Avatar

Kurt was de Russische partner in x-con.

NieuwsFilm

meest populair