'Ant-Man'-acteur baalt van 'Avengers: Endgame'!

'Ant-Man'-acteur baalt van 'Avengers: Endgame'!

Heel vervelend voor deze Marvel-acteur.

Met tientallen grote en kleinere personages zat de tweeluik Avengers: Infinity War / Avengers: Endgame ramvol. Maar zeker niet alle gezichten uit de filmreeks waren te zien. Acteur David Dastmalchian heeft er enige moeite mee.

In gesprek met ComicBook.com zei de acteur, te zien als het personage Kurt in de films Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018), dat hij het jammer vindt dat niet hij Ant-Man uit de Quantum Realm mocht halen:


"Allereerst, Endgame is geniaal. Het is een van de beste films die ik ooit heb gezien. Het is filmische geschiedenis, het is ongelooflijk, blah blah blah. Russo's, jullie weten dat jullie geweldig zijn, iedereen weet wat een ongelooflijke film het is. Maar waarom moest een rat over de computer rennen om Scott uit de Quantum Realm te halen. Waarom kon het niet Kirk zijn, spelend met een computer. Kon ik niet een uurtje achter de computer zitten? Daar heb ik moeite mee."

Komt er een Ant-Man 3?
Dastmalchian gaf daarna aan dat hij een beetje grapte. Het is overigens nog onduidelijk of er een derde Ant-Man komt. Even geleden was er een gerucht dat er al gewerkt zou worden aan een script.

NieuwsFilm

meest populair