Algemeen

James Gunn is klaar met Guardians of the Galaxy na 'Vol. 3'

Het derde deel is al flink vertraagd.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2014 wist niemand wat Guardians of the Galaxy zou betekenen voor het Marvel Cinematic Universe. Nu lijken de personages een belangrijk onderdeel van de komische toekomst van de franchise. Regisseur James Gunn maakt echter nog maar één film in de reeks.

Tijdens een Q&A op Twitter heeft de regisseur van twee Guardians of the Galaxy-films en het toekomstige The Suicide Squad (2021) aangegeven dat hij "nog één" film in de reeks zal regisseren. Verder gaf hij weinig prijs over Vol. 3.

Verschijningsdatum Vol. 3
Recent werd duidelijk dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 niet in mei 2022 verschijnt. Dit wordt Black Panther II. Via een recent gerucht zou de film verschijnen in juli 2022, niet heel veel later dus. Overigens zou één van de Guardians al eerder te zien zijn. Chris Pratts Star-Lord zou mogelijk opduiken in Thor: Love And Thunder.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Komische toekomst.......

Het prijst Marvel dat ze de tijd nemen met hun films, want je zou verwachten dat, gezien het succes van films als Black Panther en Captain Marvel, hun sequels veel eerder in de bios zouden draaien.

Ik kijk iig wel uit naar een nieuwe Guardians icm de soundtrack.

NieuwsFilm

meest populair