De 5 topfilms die nu al op Disney+ staan!

De 5 topfilms die nu al op Disney+ staan!

Disney pakt uit met heel veel goede films!

Je hebt het vast al meegekregen: Disney test momenteel zijn nieuwe streamingdienst in Nederland en dat betekent dat wij twee maanden lang gratis mogen genieten van veel films en series. In dit artikel lichten we de vijf gaafste Disney-films uit die nu al beschikbaar zijn op Disney+!

Avengers: Infinity War (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, e.a.
In Infinity War nemen de Avengers het op tegen opperschurk Thanos. Deze titaan heeft megalomane plannen om al het leven in het heelal te balanceren. Daarvoor heeft hij een zestal Infinity Stones nodig. Natuurlijk is het aan de helden om hem en zijn gevolg te stoppen, maar of dat gaat lukken? Infinity War is één van Marvels grootste en beste films ooit.

Incredibles 2 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, e.a.
Incredibles 2 gaat direct verder waar het origineel veertien jaar geleden eindigde. In dit vervolg staat moeder Helen centraal. Zij neemt het op tegen de mysterieuze slechterik Screenslaver. Bob blijft thuis om voor de kinderen te zorgen. Brad Bird schotelt wederom fantastische actiescènes en kleurrijke animatie voor. Incredibles 2 is dan ook, net als zijn voorganger, een vermakelijke film.

Mary Poppins Returns (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Marshall | Cast: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, e.a.
In deze vernieuwde Disney-klassieker helpt Mary Poppins de inmiddels volwassen Jane en Michael Banks het plezier van het kind zijn terug te vinden. De knotsgekke, maar soms ook strenge nanny gebruikt daarvoor haar magische krachten. Emily Blunt weet de iconische vertolking van Judy Andrews te evenaren. Alle magie en muziek maakt Mary Poppins Returns een ideale familefilm.

Ralph Breaks the Internet (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phil Johnson & Rich Moore | Cast: John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, e.a.
In Ralph Breaks the Internet verlaten Ralph en zijn sidekick Vanellope de arcadehal en duiken zij het internet in. Deze tweede Wreck-It Ralph is wederom een geslaagd animatie-avontuur met goede humor en vele interessante verwijzingen. Zeker het leger van Disney-prinsessen dat zijn opwachting maakt is een hoogtepunt. Ralph Breaks the Internet is dus een absolute aanrader, zeker voor kinderen.

The Nutcracker and the Four Realms (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lasse Hallström & Joe Johnston | Cast: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Helen Mirren, e.a.
In een magische versie van De Notenkraker reist Clara af naar de Vier Koninkrijken, waar ze de tirannie van Mother Ginger moet trotseren om de vrede in de wereld te herstellen. Er woedt namelijk een oorlog tussen peperkoeksoldaten en een muizenleger. The Nutcracker and the Four Realms is een suikerzoete film vol CGI-kunsten en met een fijne cast.

NieuwsFilm

meest populair