Featured

De 5 topfilms die nu al op Disney+ staan!

Disney pakt uit met heel veel goede films!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Featured
Je hebt het vast al meegekregen: Disney test momenteel zijn nieuwe streamingdienst in Nederland en dat betekent dat wij twee maanden lang gratis mogen genieten van veel films en series. In dit artikel lichten we de vijf gaafste Disney-films uit die nu al beschikbaar zijn op Disney+!

Avengers: Infinity War (2018)
Regie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, e.a.
In Infinity War nemen de Avengers het op tegen opperschurk Thanos. Deze titaan heeft megalomane plannen om al het leven in het heelal te balanceren. Daarvoor heeft hij een zestal Infinity Stones nodig. Natuurlijk is het aan de helden om hem en zijn gevolg te stoppen, maar of dat gaat lukken? Infinity War is één van Marvels grootste en beste films ooit.

Incredibles 2 (2018)
Regie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, e.a.
Incredibles 2 gaat direct verder waar het origineel veertien jaar geleden eindigde. In dit vervolg staat moeder Helen centraal. Zij neemt het op tegen de mysterieuze slechterik Screenslaver. Bob blijft thuis om voor de kinderen te zorgen. Brad Bird schotelt wederom fantastische actiescènes en kleurrijke animatie voor. Incredibles 2 is dan ook, net als zijn voorganger, een vermakelijke film.

Mary Poppins Returns (2018)
Regie: Rob Marshall | Cast: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, e.a.
In deze vernieuwde Disney-klassieker helpt Mary Poppins de inmiddels volwassen Jane en Michael Banks het plezier van het kind zijn terug te vinden. De knotsgekke, maar soms ook strenge nanny gebruikt daarvoor haar magische krachten. Emily Blunt weet de iconische vertolking van Judy Andrews te evenaren. Alle magie en muziek maakt Mary Poppins Returns een ideale familefilm.

Ralph Breaks the Internet (2018)
Regie: Phil Johnson & Rich Moore | Cast: John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, e.a.
In Ralph Breaks the Internet verlaten Ralph en zijn sidekick Vanellope de arcadehal en duiken zij het internet in. Deze tweede Wreck-It Ralph is wederom een geslaagd animatie-avontuur met goede humor en vele interessante verwijzingen. Zeker het leger van Disney-prinsessen dat zijn opwachting maakt is een hoogtepunt. Ralph Breaks the Internet is dus een absolute aanrader, zeker voor kinderen.

The Nutcracker and the Four Realms (2018)
Regie: Lasse Hallström & Joe Johnston | Cast: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Helen Mirren, e.a.
In een magische versie van De Notenkraker reist Clara af naar de Vier Koninkrijken, waar ze de tirannie van Mother Ginger moet trotseren om de vrede in de wereld te herstellen. Er woedt namelijk een oorlog tussen peperkoeksoldaten en een muizenleger. The Nutcracker and the Four Realms is een suikerzoete film vol CGI-kunsten en met een fijne cast.

37 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MosquitoEliminator

Avatar

Daar heb je het al. Heb sommige gezien en hoef andere echt niet te zien.

Scheerzeep

Avatar

@MosquitoEliminator

Dat is toch met elke streamingdienst?

drsentertainment

Avatar

Ik ben nu al enthousiast met mijn Disney+ abbo. Ik laat Netflix nu toch gaan, keek al maanden niet meer. Videoland en Hayu met nu Disney en straks Apple TV+ zou dan meer dan voldoende zijn...

kidcassidy

Avatar

Disney kan niet meten met Netflix. Teveel hetzelfde en dus geen diversiteit. Hierdoor sluit ik zeker geen jaarabonnement af en laat ik het voorlopig bij de 2 maanden gratis. In de toekomst wordt het misschien iets beter, maar het blijft slechts Disney.

nd90

Avatar

Heel leuk die top films..
Maar ben meer blij met de oude content.

Cool runnings! (1000x op tv geweest maar blijft leuk)
Mighty ducks trilogie.
Oude x-men serie.
Darkwing duck.

Nu rescue rangers nog.

GreenHornet

Avatar

Ik heb Disney al stopgezet ik kijk in de komende 2 maanden films en series die ik nog moet zien.

Ik heb zoveel content abbo dat ik geen tijd heb om alles te gebruiken. Je moet keuzes maken.

MARQ242

Avatar

The Black Hole, Tron en The Mighty Ducks!

The soy sauce

Avatar

Het aanbod van Disney + is echt karig! Leuk om even gratis proberen paar weken, maar ga zeker geen abonnement nemen

Dawgruule

Avatar

@Nd29 Rescue rangers staat er al wel op!

Toky

Avatar

Voor Disney content vind ik het alles behalve karig! Er staan ook veel oudere, en minder bekende, films op. Persoonlijk vind ik netflix ook vrij mager in NL. Probleem met streamen is dat iedere maatschappij z’n eigen dienst opzet met gevolg dat je, als je alles wil zien, veel abbo’s moet afsluiten, die allen veel geld kosten.

SplashySleet20

Avatar

Runaways is een serie die ik jee echt aan raad!!! Gisteren begonnen en nu al halverwege

STYD

Avatar

Voordeel is dat bij veel kinderfilms de audio Nederlands beschikbaar is. Dat is iets wat ik miste bij Netflix.

Ben wel benieuwd wat ze nog zullen gaan aankondigen. Want met wat ze nu hebben gaan ze het niet redden.

The Collector

Avatar

Ook interessant om te zien dat sommige films in 4K HDR op Disney+ staan terwijl deze nooit zijn uitgekomen op 4K blu ray (Rogue One, Christopher Robin, Wrinkle In Time). Aan de ene kant erg fijn maar vrees wel dat de (4K) blu ray markt hierdoor nog verder gaat krimpen (helemaal in Nederland!).

Frietgezicht

Avatar

Elk jaar 2 maandjes voor als de kids schoolvakantie hebben en de ouders wat dingen kunnen bingen is het handig.

Pruiszie

Avatar

Content op Disney+ is wel aardig. Lekker veel marvel en star wars om weer eens te kijken. Ook de oudere films, mighty ducks, geweldig.

Ik verwacht meer content in de komende maanden. Dus Bye Bye Netflix! Die 6,99 met 4K vs 13,99 is top!

David Mills

Avatar

Het aanbod is te zeer gericht op kinderen. Met netflix, amazon prime, itunes en youtube heeft mijn dochter echter al genoeg om te kijken. Voor mijzelf biedt Disney + te weinig. Het zal bij 2 maanden proefperiode blijven.

aspers

Avatar

Mooi dat we het nu al ‘karig’ vinden. Het is een try-out...! De content gaat alleen maar groeien.

Maac

Avatar

aspers "Mooi dat we het nu al ‘karig’ vinden. Het is een try-out...! De content gaat alleen maar groeien."
Het is toch logisch dat het aanbod wordt beoordeeld op wat het nu is, niet op wat het gaat worden? Betaalt jouw werkgever jou ook op basis van wat jij in de toekomst allemaal gaat kunnen?

Het aanbod is nu kut, klaar. Leuk dat je iets hebt om naar uit te kijken, maar dat neemt niet weg dat je de komende maanden jezelf moet vermaken met The Nutcracker.

Rafael11

Avatar

Nieuwe trailer Ford vs Ferrari staat net online, heb echt zin in die film!

Daltonlady

Avatar

Heel blij mee videoland laten gaan mooi naast netflix

reporterdavid91

Avatar

Ik heb vele van de Marvel films nog nooit gezien. Nu een kans om ze kosteloos te bekijken.

tyler durden

Avatar

Prima nu het gratis is , maar ik heb nog niks gekekwn haha en de HDR/vision en Atmos streams werken niet op de lg app ( is gewoon HD met dolby surround)Die 6.99 is overigens zonder oa Hulu/fox . Dat blijft ook zo, want in de VS gaat het pakket met hulu12.99 kosten. Ik zal nog 1 maandje na de officiële lancering Disney+ nog aanhouden om te kijken of er nog wat tussen komt wat ik wil zien. Marvel ga ik meestal pas kijken als ik echt ff niks anders heb, tenzij het Deadpool is ( en die staat er dus niet op)Star Wars heb ik ook weinig mee, Pixar is wel leuk, maar meeste wel gezien. Zonder fox en R rated content is geen optie. Denk dat HBO+ als het komt wel een optie is als de prijs goed is.. Disney heeft nog lange weg te gaan. En Netflix kracht zit hem vooral in het aanbod van buitenlandse series wat mij betreft. Dark, papel de casa, maar ook NL en Belgiës series . Naast bv series mindhunter en happy die je nooit op Disney gaat zien. Ik zou op dit moment eerder nog voor Amazon prime kiezen

Mas7

Avatar

Wacht maar tot Disney+ alle content van Fox erop gooit, zitten behoorlijk titels en franchises bij!

diablo1973

Avatar

Tja de achilleshiel blijft toch dat er voornamelijk kinderfilms en series op staan. Afwachten welke aanvullende volwassen content er gaat komen na officiële lancering en of Hulu er ook in Europa bij gaat komen. Kijk persoonlijk meer uit naar de Warner streamingdienst HBO+.

neo123

Avatar

Karig is echt onzin er staat meer dan genoeg op en als je niet van Disney houdt moet je je er ook niet in gaan verdiepen zo simpel is het. Ik heb meer wat last van kinderziektes. Als ik vooruit spoel dan is de audio niet meer in sync en zo zijn er ook nog aantal series waar alleen de ondertiteling in het Engels beschikbaar is etc. Daarnaast is de ondertiteling wat groot waardoor soms hele stukken van de film weg vallen. Maar ja het is nog een proef versie. Plus zou het wel handig vinden dat je kunt zien wat in "4K" is. Overigens niet echt volledig 4K maar ziet er ondanks wel goed uit.

The soy sauce

Avatar

Voor alle mensen die het niet karig vinden, dikke BULLSHIT.

75% van de content heeft zowat iedereen al gezien (MARVEL, STAR WARS, DISNEY CLASSICS)

aspers

Avatar

Als dit aanbod voor jouw 'kut' is, dan heb je inderdaad niets te zoeken bij Disney+. Dan zijn Disney films niet 'jouw ding'. Maar voor iemand die wel gecharmeerd is van de Disney en Pixar films kun je dit geen karig aanbod noemen. Er staat al meer dan genoeg op. Materiaal dat ik niet op Netflix kan vinden.

Ben wel heel benieuwd hoe snel na een biosrelease de topfilms erop gaan komen. Is daar iets over bekend? Een Alladin is nu bv wel al te huur/koop maar staat niet op Disney+.

Goku32

Avatar

Wat Wel vet is zijn de x men en spiderman cartoons. Maar er komen veel betere dingen aan want dit is maar voor 2 maanden een text he

Luizelgespuizel

Avatar

Volgens mij is de verwachting dat dalijk op 12 november er ineens superveel diverse content staat maar dat gaat niet gebeuren. Blijft echt een beetje op dezelfde lijn. Captain Marvel is bv op release niet aanwezig zodat het de blu ray sales niet kannibaliseert.

Het wordt echt de Star Wars, Disney, Marvel service. Is niet erg maar als je alles in de bios ziet hoef je het voor de films niet te hebben.

Effie

Avatar

Staat er anime op? Je moet er van houden natuurlijk. Maar ik vind het leuk dat er op Netflix veel te vinden is met Nederlandse ondertitels.

Master Of Films

Avatar

aspers "Een Alladin is nu bv wel al te huur/koop maar staat niet op Disney+."
Begin je nu ook al te klagen dat het karig wordt. Smiley face

Luizelgespuizel "Volgens mij is de verwachting dat dalijk op 12 november er ineens superveel diverse content staat maar dat gaat niet gebeuren. Blijft echt een beetje op dezelfde lijn. Captain Marvel is bv op release niet aanwezig zodat het de blu ray sales niet kannibaliseert."
Of wat dacht je 1 a 2 afleveringen van The Mandalorian. Ach welnee. Bingewatchen voor nieuwe Disney+ is er voorlopig niet bij.

Rickb

Avatar

Op een gegeven moment ben je met alle streamingdiensten bij. Was vroeger ook in de videotheek en dan kijk je de meuk ook nog. Dus disney+ gaat ook vervelen. Heb nu ook disney+ maar verveel me nu ook al. De films die echt de moeite zijn heb ik in mijn collectie.

Frietgezicht

Avatar

^ Met alle streamingdiensten bij?
Als je geen uitkering hebt en wel een gezinnetje loop je steeds meer achter.

Kasvand

Avatar

Toch wonderlijk hoeveel mensen hier nu al roepen dat het niks is, te weinig of eenzijdige content, etc....
We zitten hier in Nederland in een gratis bètafase... het is nog helemaal niet duidelijk wat de uiteindelijke content gaat worden!
Misschien was het van Disney toch niet handig om Nederland te kiezen voor de bètafase. Wisten waarschijnlijk niet dat de gemiddelde Nederlander nogal snel een mening heeft en daar meteen naar handelt, zelfs als het bekend is dat niet alle info al beschikbaar is.

Luizelgespuizel

Avatar

Disney heeft al aangegeven dat het een familie dienst zal worden, de service wordt niet veel diverser dan dit, op misschien enkele familievriendelijke Fox content die er bij komt gaat er vrij weinig aan het huidige aanbod veranderen. Alien zal hier al nooit opkomen helaas om een van de vele voorbeelden te noemen.

Je kan dus met recht nu al zeggen dat dit karige service is en dat gaat komende tijd ook echt niet veranderen. De originals die gaan komen, komen ook maar mondjesmaat. Als je een beetje ingelezen had in de uitspraken van Disney zou je misschien ook wel in kunnen schatten wat je had kunnen verwachten van Disney+ @kasvand

Goku32

Avatar

EFFIE, HELAAS staat er geen anime op maar daarvoor hebben we nedflix ook.

Blablazer

Avatar

Ik kijk niet veel Netflix maar mijn moeder is er gek op. Die gaat geen Starwars, Marvel of kinderseries kijken. Ik ben juist blij dat Netflix wat meer Europese films krijgt inplaats van het standaard Hollywood geweld. Plus Disney moet niet te machtig worden je hebt totaal geen voordelen aan een monopolie bij een bedrijf. En inderdaad veel goede anime.

NieuwsFilm

meest populair