Speelt Michael Fassbender beroemde Nederlandse voetbalcoach in nieuwe film van Taika Waititi?

Speelt Michael Fassbender beroemde Nederlandse voetbalcoach in nieuwe film van Taika Waititi?

De regisseur houdt zich met heel wat projecten bezig.

Taika Waititi heeft het maar druk. De regisseur wist hoge ogen te gooien met Thor: Ragnarok en gaat dan ook aan de slag met het sequel, genaamd Thor: Love and Thunder. Zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, moet nog in de bioscoop komen maar hij is ook alweer bezig met de opvolger, genaamd Next Goal Wins. Een topacteur zou nu op het punt staan voor deze film te tekenen.

Niemand minder dan Michael Fassbender is nog bezig met de onderhandelingen, maar de kans is erg groot dat hij zich over de hoofdrol zal ontfermen. Als dit gebeurt, zal hij de Nederlandse voetbalcoach Thomas Rongen spelen. Rongen kreeg de leiding over het nationale elftal van Amerikaans-Samoa nadat dit met maar liefst 31-0 had verloren van Australië. Het land heeft dan nog nooit een wedstrijd gewonnen. Hier wil Rongen verandering in brengen.

Druk programma
Zelfs buiten het maken van films om heeft Waititi het maar druk. Acteren doet hij namelijk ook erg graag. Zo gaf hij zichzelf belangrijke rollen in meerdere van zijn projecten en zal hij ook meespelen in James Gunn's The Suicide Squad.

NieuwsFilm

meest populair