Algemeen

Speelt Michael Fassbender beroemde Nederlandse voetbalcoach in nieuwe film van Taika Waititi?

De regisseur houdt zich met heel wat projecten bezig.

door Wouter Drummen om 14:17 in Algemeen
Taika Waititi heeft het maar druk. De regisseur wist hoge ogen te gooien met Thor: Ragnarok en gaat dan ook aan de slag met het sequel, genaamd Thor: Love and Thunder. Zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, moet nog in de bioscoop komen maar hij is ook alweer bezig met de opvolger, genaamd Next Goal Wins. Een topacteur zou nu op het punt staan voor deze film te tekenen.

Niemand minder dan Michael Fassbender is nog bezig met de onderhandelingen, maar de kans is erg groot dat hij zich over de hoofdrol zal ontfermen. Als dit gebeurt, zal hij de Nederlandse voetbalcoach Thomas Rongen spelen. Rongen kreeg de leiding over het nationale elftal van Amerikaans-Samoa nadat dit met maar liefst 31-0 had verloren van Australië. Het land heeft dan nog nooit een wedstrijd gewonnen. Hier wil Rongen verandering in brengen.

Druk programma
Zelfs buiten het maken van films om heeft Waititi het maar druk. Acteren doet hij namelijk ook erg graag. Zo gaf hij zichzelf belangrijke rollen in meerdere van zijn projecten en zal hij ook meespelen in James Gunn's The Suicide Squad.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DjZiggy

Avatar

Een update van cool runnings?

ThEnd

Avatar

Twee woorden, cultural appropriation ;-P
Kunnen ze Michiel Huisman niet vragen.

Frietgezicht

Avatar

Hollywood kennende is zijn vervoer dan een koe en loopt die de hele dag op klompen.

GreenHornet

Avatar

Snap niet dat ze geen Nederlander vragen zijn ook goedkoper

Rafael11

Avatar

Ben benieuwd of ie dan ook Nederlands gaat spreken haha.

Master Of Films

Avatar

Thomas Rongen? Dan zullen de Feyenoord supporters het laten afweten bij de 2 Rotterdamse Pathe bioscopen, Euroscoop Schiedam & Vue Vlaardingen Smiley face

Frietgezicht "Hollywood kennende is zijn vervoer dan een koe en loopt die de hele dag op klompen."
Aangezien Michael Fassbender geboren is in Duitsland en dat 1 van zijn ouders een Duitser is, zal Fassbender wederom gewoon Duits l*llen. Geen enkele Amerikaan die het verschil hoort. Muv Anne Hathaway. Want alleen zij spraak niet alleen Nederlands in The Hustle. Ze wist het verschil te herkennen tussen Nederlands en Duits. De enige paar minuten die er aan doet in The Hustle. Weliswaar ben ik vergeten wat er in de resterende 90 minuten van The Hustle gebeurt.

Chrischzz

Avatar

Met Fassbender kan het sws niet slecht worden. toch?

Marvelfan200986

Avatar

Rafael11 ik denk van wel 'lijkt me wel grappig????'

NieuwsFilm

meest populair