Nederlandse 'trots' Michiel Huisman scoort rol in actiethriller 'Kate'

Nederlandse 'trots' Michiel Huisman scoort rol in actiethriller 'Kate'

'Onze' Michiel heeft een interessant project beet!

Wij kennen Michiel Huisman al wat langer, in de V.S. brak hij definitief door met een rol in Game of Thrones. Die rol bracht hem wat op: hij is gecast in een actiefilm met een boeiend gegeven, Kate.

In Kate gaat de hoofdrol naar Mary Elizabeth Winstead, die een vrouwelijke huurmoordenaar speelt. Zij wordt vergiftigd waardoor ze nog maar minder dan 24 uur te leven heeft. Uiteraard is ze uit op wraak, en baant ze zich binnen die 24 uur een weg door Tokyo om haar moordenaar te vinden voor ze sterft.



Japanse cast
Welk personage Huisman gaat spelen (misschien wel de moordenaar?), is nog niet bekend gemaakt. Hij verkeert in ieder geval in goed gezelschap: ook Woody Harrelson tekende voor een rol. Tadanobu Asano is ook toegevoegd aan de cast, hem ken je misschien als Hogun in Thor en Thor: Ragnarok. Aangezien de film zich in Tokyo afspeelt, bestaat de rest van de cast uit Japanse acteurs: Jun Kunimura, Miyavi Lee Ishihara en nieuwkomer Miku Martineau.

De crew bestaat uit regisseur Cedric Nicolas-Troyan (The Huntsman: Winter's War) en de producenten van onder andere Birds of Prey, Hobbs & Shaw en Deadpool 2. Die eerste film heeft trouwens ook een belangrijke rol voor Mary Elizabeth Winstead. Kate komt niet in de bioscopen, aangezien het een Netflix-film is. Zij wonnen de rechten in 2017 nadat er flink op geboden was. Wanneer Netflix de film uitbrengt, weten we nog niet.

NieuwsFilm

meest populair