Algemeen

Natalie Portman over afwezigheid in 'Thor: Ragnarok' en Marvel-terugkeer

Ze is weer te zien in Thor: Love and Thunder.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Afgelopen zomer werd duidelijk hoe Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe eruit ziet. De laatste van de vijf films heet Thor: Love and Thunder en daarin keert Natalie Portman verrassend terug!

In gesprek met Entertainment Tonight ging de Oscarwinnares onder meer in op haar afwezigheid in de derde Thor-film Thor: Ragnarok. "Overduidelijk zat ik niet in het verhaal van Thor: Ragnarok. Dit gezien de locatie waar het plaatsvond," zei de actrice. "De film speelde niet echt af op Aarde, en mijn personage leeft op de Aarde."

Terugkeer in Marvel-filmwereld
Portman was te zien in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013) en er werd aangenomen dat ze niet meer op één lijn lag met Marvel Studios. Wat zei Portman over haar terugkeer tegenover EW? "Ze kwamen naar me toe met het idee en zeiden: 'we hebben een idee voor jou, er is namelijk een verhaallijn in bepaalde strips waarin Jane Lady Thor wordt', en ik had zoiets van: 'Dit is heel gaaf!'"

Taika Waititi's Love and Thunder staat gepland voor november 2021.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Ik hoop maar éénmalig.

Coola

Avatar

Hopelijk blijft ze nu ook in het MCU voor een lange tijd.

Master Of Films

Avatar

@Rafael11
Same here. Het karakter Jane past niet bij Portman. Daarnaast is Jane niet helemaal overtuigend als serieuze astrofysicus. Darcy Lewis als overtreffende trap heeft ook niet geholpen. Stellan Skarsgård doet ook vrolijk mee met Kat Dennings. Hierdoor veranderd de toon van de film constant. Dat terwijl Thor juist de opvallende moet zijn. Dat Chris Hemsworth sinds de 1e Thor wel uitstekend.

Anyway, in Thor: Ragnarok werd Jane snel afgeserveerd met een grap. Meteen korte metten met haar. En nu is Portman weer terug Smiley face

Mav Damian

Avatar

Master Of Films "Jane past niet bij Portman. Daarnaast is Jane niet helemaal overtuigend als serieuze astrofysicus"
wie weet is ze dan overtuigend als ze de hammer lift Smiley face Smiley face We zullen wel zien of het werkt. Ik heb vertrouwen in Waititi dat hij er iets goed van maakt en Portman is ook een goede actrice.

Master Of Films

Avatar

We wachten idd af of Portman waardig is Smiley face
Of mensen staan te juichen in de zaal (zoals bij Cap in Endgame) is nog maar de vraag.

Xenolicker

Avatar

Ik had niet gedacht dat ze nog terug zou willen komen. Hoewel ik 'Thor: The Dark World' wel een goeie film vind is haar rol daarin tenenkrommend en Natalie Portman (of welke andere actrice dan ook) onwaardig. De rol is 'Not Worthy', zeg maar... Hoewel dat ze wordt bezeten door de Aether dan weer wel vermakelijk is.

ulvrin

Avatar

Als Portman even badass kan zijn als ze in Arthur was, dan heeft ze mijn blessing. Maar alles wat ze tot nu toe heeft geleverd in MCU sucks big time!

Rich Art

Avatar

@ulvrin: Dat was Keira Knightley... ;)

Sunspot

Avatar

ZE was het zat, logisch ook gezien het karakter dat ze speelde. Had allang verwacht dat ze erin zat om te groeien, superheldin zou worden of iets. Waarom zou zo een actrice zo een rol aannemen.

Maar nu ze betekenis krijgt, power, waarom niet, tuurlijk doet ze het nu, vooral in deze tijd.

Ben wel benieuwd ernaar, ikken haar als actrice meer als rustig, altijd serieuzere rollen

Frietgezicht

Avatar

@ Rich Art, honest mistake aangezien Kiera in The Phantom Menace haar look-a-like speelde

flep

Avatar

Prima actrice met goede prestaties op haar cv. Dus ik geef haar zeker wel een kans.

Drogodracarys

Avatar

Natalie Portman is te goed voor dat type van rollen, en die rol in Thor is ook niet echt goed uitgewerkt als ze dan toch een astrofysicus moet spelen. Dan mogen er wel eens wat meer technische bagage aan toegevoegd worden zoals met Iron man, ook al klopt het maar deels

NieuwsFilm

meest populair