De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Vier middelbare scholieren vinden een oude videogame genaamd Jumanji en worden letterlijk de junglewereld van het spel ingezogen. Daar verschijnen ze als volwassen avatars. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet gewoon speelt, maar het moet overleven. Om terug te kunnen keren naar de echte wereld moeten ze het gevaarlijkste avontuur van hun leven zien te overleven. Jumanji: Welcome to the Jungle is een verrassend leuke avonturenfilm met spetterende actie en droge humor.

Justice League (2017 )
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, e.a.
In Justice League nemen Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg het op tegen de kwaadaardige alien Steppenwolf. Hij is op zoek naar de Mother Boxes, drie krachtige kubussen waarmee hij de aarde in zijn thuisplaneet wil laten veranderen. Justice League is niet de ensemblefilm waar veel fans op gehoopt hadden, maar bevat genoeg interessante actie en fanvleierij voor een leuke filmavond.

Power Rangers (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Israelite | Cast: Dacre Montgomery, Naomi Scott, Elizabeth Banks, e.a.
In Power Rangers veranderen vijf doodgewone scholieren na de vondst van een stel mysterieuze stenen in ware superhelden. Al snel trekken hun krachten een buitenaardse bedreiging aan. De tieners moeten dan ook in actie komen om de wereld te redden. Power Rangers is een vermakelijke film met genoeg spectaculaire actie. De grappen zijn wellicht wat puberaal, maar voor de fans van deze bekende franchise heeft de film genoeg te bieden.

We're the Millers (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. |
Een slonzige drugsdealer wordt beroofd van zijn geld en voorraad en blijft achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad. Om deze af te lossen moet hij een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. In zijn eentje zou hij geen kans maken, daarom huurt hij een arme stripper, een punkmeisje en een sukkelige knul in om zijn familie te spelen. We're the Millers is een geslaagde komedie vol meligheid en heeft een goede cast.

Straight Outta Compton (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Neil Brown Jr., e.a.
Straight Outta Compton gaat over de legendarische hiphopformatie N.W.A., die halverwege de jaren tachtig opkwam. In hun provocerende teksten uiten de mannen hun frustratie over de over de gevaarlijke straten van Compton, Los Angeles, waar zij zijn opgegroeid. Zo veranderen zij de muziekcultuur voorgoed en ontketenen zij een sociale revolutie. Deze energieke biopic heeft een fantastische mix van humor en drama. Straight Outta Compton is dan ook een zeer goed ontvangen film.


En verder onder meer...

Actie
24 Hours to Live (2017)

Drama
Misconduct (2016)

Misdaad
In the Shadow of the Moon (2019)
Miss Bala (2019)

Rampenfilm
The Quake (2018)

NieuwsFilm

meest populair