De 5 beste Marvel-films die nu op Disney+ staan!

Geniet (gratis) van het vele superheldenspektakel!

Van Iron Man tot Doctor Strange en van de Avengers tot de Guardians of the Galaxy; de meeste avonturen van deze superhelden(teams) zijn nu al beschikbaar op de nieuwe streamingdienst van Disney. Dit zijn volgens ons de vijf beste Marvel-films op Disney+!

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, e.a.
Captain America: The Winter Soldier, een spionagethriller met een topcast, wordt door fans standaard gerekend tot één van de beste Marvel-films ooit. Steve Rogers alias Captain America gaat samen met Black Widow en een nieuwe, vliegende bondgenoot de strijd aan tegen een mysterieuze vijand: de levensgevaarlijke Winter Soldier.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, e.a.
In Guardians of the Galaxy moet Peter Quill samenwerken met een viertal andere buitenbeentjes om een machtige schurk te stoppen die een gevaar vormt voor het gehele universum. Guardians of the Galaxy was één van Marvels meest aangename verrassingen ooit. Dit ruimteavontuur zit vol actie, humor en emotie.

Iron Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, e.a.
De steenrijke uitvinder Tony Stark wordt ontvoerd in Afghanistan. In een grot bouwt hij de eerste versie van het hypermoderne harnas waarmee hij uiteindelijk held Iron Man wordt. Terug thuis belooft hij voortaan de wereld te beschermen. De eerste Iron Man vormde het startschot voor Marvels filmuniversum. Deze klassieker blijft dan ook geweldig.

Thor: Ragnarok (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Cate Blanchett, e.a.
Na twee minder geslaagde films, wist regisseur Taika Waititi een succesvolle nieuwe koers uit te stippelen voor de god van de donder. In Ragnarok neemt Thors kwade zuster Hela zijn thuisrijk Asgard over, dat ook nog eens wordt bedreigd door een onheilspellende profetie. Thor: Ragnarok barst van de humor en (gladiatoren)actie.

Avengers: Infinity War (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, e.a.
In Infinity War nemen de Avengers het op tegen Thanos. Deze superslechterik jaagt op de zes Infinity Stones waarmee hij al het leven in het heelal met één vingerknip wil halveren. Natuurlijk is het aan de helden om hem te stoppen, maar of dat gaat lukken? Infinity War is één van Marvels grootste en beste films ooit.

NieuwsFilm

meest populair