Deze Marvel-held was bijna vice-president in 'Avengers: Endgame'

Deze Marvel-held was bijna vice-president in 'Avengers: Endgame'

De film had flink anders kunnen lopen.

De afgelopen dagen hebben schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely heel wat details prijsgegeven over de geschrapte scènes en andere zaken die zij in vroege versies van de scripts van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame opnamen. Zo werd de introductie van Nova niet uitgewerkt en weigerde Kevin Feige een bloederige scène.

Nu hebben we het bericht dat Don Cheadle's Colonel James Rupert "Rhodey" Rhodes / War Machine bijna werd gebombardeerd tot vice-president van de Verenigde Staten. Markus tegenover Comicbook.com: "We schrapten het omdat het niet voldoende gewicht had in het verhaal, maar ik geloof dat Rhodey tijdens een bepaald moment, in de vijf jaar durende sprong, vice-president werd. Vice-president Rhodey."

Geen rekening gehouden met Disney+
De schrijvers gingen ook in op de Marvel-series die op den duur op Disney+ verschijnen. Het blijkt dat ze hier geen rekening mee hoefden te houden. "Ik weet niet welke streaming-series er allemaal komen, maar het voelt alsof ze op een bepaalde manier ontstaan door Endgame. Maar op geen enkel moment heeft iemand gezegd: 'Dat is wat we moeten doen, dus gooi dat in het verhaal."

De eerste Disney+ serie die verschijnt is The Falcon and the Winter Soldier, eind 2020. Het is niet ondenkbaar dat we in de serie rond de personages van Anthony Mackie en Sebastian Stan ook Rhodey te zien krijgen.

NieuwsFilm

meest populair