Algemeen

Schrijver van 'Bohemian Rhapsody' neemt nu ook 'Bee Gees' onder handen

Hij schreef al meerdere prijswinnende projecten...

door Niels van Arkel om 17:14 in Algemeen
Anthony McCarten is gepolst voor het schrijven van het script van de Bee Gees biopic. De schrijver achter de meest geroemde muziekfilm van dit moment, Bohemian Rhapsody, zou vereerd zijn de film te mogen schrijven.

McCarten is ook bekend van de Tweede Wereldoorlog biopic Darkest Hour en de Stephen Hawking biopic The Theory of Everything. Daarnaast staat zijn film The Two Popes volgende maand op Netflix.

Muzikale biopic
De muzikale biopics zijn razend populair. Na grote successen als Bohemian Rhapsody en Rocketman staan nu ook biopics voor onder andere David Bowie en Elvis Presley op het programma.

Bee Gees
De Bee Gees bestond uit de broers Maurice, Barry en Robin Gibb en werd gevormd in 1958. Grote hits van de Bee Gees zijn 'Stayin' Alive', 'How Deep Is Your Love', 'Night Fever' en 'You Should Be Dancing'.Bee Gees heeft vooralsnog geen releasedatum.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Mooi,Lekker weer een Sing Alone.

MosquitoEliminator

Avatar

The Two Popes staat pas vanaf 20 december op Netflix

Master Of Films

Avatar

Pronk47 "Mooi,Lekker weer een Sing Alone"
Daar komt het wel op neer.
Maar (bijna) iedereen vergeeft de fouten in de welbekende Queen tijdlijn. Als klap op de vuurpijl is er ook die befaamde editing fout van John Ottman. Hij kreeg er nog een Oscar voor Best Film Editing. Kan je nagaan wat voor amateurs daar rondlopen bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences. John heeft erkent op het internet dat hij die fout heeft gemaakt, dat is wel sportief en eerlijk voor een Hollywood professional.

NieuwsFilm

meest populair