Algemeen

Verwijderde scène Captain Marvel uit 'Avengers: Age of Ultron' (2015) onthuld!

Opvallende verwijderde scènes op Infinity Saga box.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ben jij fan van het Marvel Cinematic Universe en ben jij benieuwd naar allerlei gave nog nooit getoonde verwijderde scènes? Dan zit je goed bij de verzamelbox van de 23-delige Infinity Saga die binnenkort verschijnt. Eén van de scènes op die box is wel heel gaaf!

Het blijkt namelijk dat er een verwijderde scène is opgenomen waarin Captain Marvel al wordt geïntroduceerd in de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron uit 2015. Hieronder zie je een foto van de verwijderde scène. Daarin is een stand-in te zien die later met visuele effecten verwijderd is.

Captain Marvel was originally going to appear in Avengers Age of Ultron. From the Infinity Saga Box Set. from r/marvelstudios

Hieronder ook de uiteindelijk scène (vanaf 4:20) die gebruikt werd in Age of Ultron. Het moment dat Scarlet Witch aankomt was eigenlijk ontworpen als de entree voor Captain Marvel. Zij werd niet gebruikt aangezien Kevin Feige haar een grootsere introductie met meer inhoud gunde.


Brie Larson als Captain Marvel
Uiteraard werd Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel van actrice Brie Larson pas in 2018 in Avengers: Infinity War geïntroduceerd middels een snel optreden in een van de after creditscènes. Begin dit jaar kreeg ze haar solofilm Captain Marvel en in Avengers: Endgame had ze een doorslaggevend aandeel in het verslaan van de slechterik Thanos.

Naar verwachting keert Captain Marvel in Phase 5 terug met een tweede Captain Marvel-film en die zal naar verwachting opnieuw een avontuur uit haar verleden laten zien.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Volgens de geruchten van de betrouwbare bronnen

Lomt captain matvel terug in captain marvel 2

En in de disney + show ms marvel


Het is mogelijk dat ze een korte cameo ofzo heeft in gaurdians of Galaxy vol.3

Of in Thor Love and Thunder

NieuwsFilm

meest populair